Günün Özeti

Günün Özeti
Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.HDP’de şok fire: Levent Tüzel reddettiAnkara - HDP Milletvekili Levent Tüzel, geçici hükümette bakan olma teklifini reddetti. Başka bir HDP’li vekile...

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

HDP’de şok fire: Levent Tüzel reddetti

Ankara - HDP Milletvekili Levent Tüzel, geçici hükümette bakan olma teklifini reddetti. Başka bir HDP’li vekile teklif gitmezse geçici hükümette yer alacak HDP’li bakan sayısı 2’ye düşecek.

’Seçim yatırımı’ diyenlere sordu

Ankara - Başbakan Ahmet Davutoğlu, terörle mücadeleyi AK Parti’nin seçim yatırımı olarak gösterenlere sert sözlerle yüklendi.

Muhabir ve kameramanı öldürdüğü anı kaydetmiş

Virginia- ABD’de canlı yayın sırasında meslektaşlarını öldüren Vester Lee Flanagan’ın, saldırıyı saniye saniye kaydettiği görüntüler ortaya çıktı.

Seçim takvimi açıklandı

Ankara - 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak 26. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin takvimi, Resmi Gazete’nin mükerrer sayısında yayımlandı.

İşte PKK’nın 31 yıllık terör bilançosu

Ankara - PKK’nın ilk terör eylemini yaptığı 15 Ağustos 1984’ten bu yana sivillere yönelik gerçekleştirdiği 83 bin 500 saldırıda 6 bin 741 kişi hayatını kaybetti, 14 bin 257 kişi ise yaralandı.

Başbakan’a "Sümeyye Erdoğan" cevabı

Ankara - CHP lideri Kılıçdaroğlu, "Gerek Sayın Levent Gök, gerekse Sayın Mahmut Tanal önergede asla Sayın Sümeyye Erdoğan’a dönük bir maksadın söz konusu olmadığını açıkça söylediler. Mesele bir danışman hatasıdır ve o danışmanın işine son verilmiştir" dedi.

Böyle hırsızlık görülmedi !

Curitiba - Çılgın hırsız ATM’yi soymak için bomba kullandı.

Damat gelini ’mehter takımı’ ile aldı

Adana - Son günlerde yaşanan terör olaylarından etkilenen bir damat, Gaziantep’ten Adana’ya gelin almaya mehteran takımıyla geldi. Damadı mehter takımıyla kapının önünde gören gelin ise, bu sürpriz karşısında şok oldu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.