Günün özeti

Günün özeti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya'nın Suriye'deki operasyonlarına ilişkin, "Maalesef Rusya, çok ciddi bir yanlışın içerisinde. Bu öyle zannediyorum ki bölgede...

Günün öne çıkan gelişmelerini sizler için derledik

'Rusya, çok ciddi bir yanlışın içerisinde'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya'nın Suriye'deki operasyonlarına ilişkin, "Maalesef Rusya, çok ciddi bir yanlışın içerisinde. Bu öyle zannediyorum ki bölgede kendisini zaman içinde yalnızlığa götürecek bir adımın işareti olabilir" dedi.

"Asgari ücreti 1300 TL'ye çıkaracağız'

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Asgari ücreti önümüzdeki dönemde bin 300 TL'ye çıkarıyoruz. Asgari ücret sözleşmesini ilgili komisyonda da bu konuyu savunacağız ve bin 300 TL'ye çıkaracağız" dedi.

TSK'dan kara ve hava harekatı

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkâri, Kars ve Irak'ın kuzeyinde terör örgütü hedeflerine yönelik kara ve hava harekatı düzenlendiğini açıkladı.

Diyarbakır'da 1 polis şehit

Diyarbakır'da, seyir halindeki polis panzerinin devrilmesiyle 1 polis şehit oldu.

Siirt'te paralel yapı baskını

Siirt'te, Fethullah Gülen'e yakınlığıyla bilinen eğitim kurumlarına sabah saatlerinde polis tarafından operasyon düzenlendi.

Tekbirlerle Yunanistan'a geçtiler

Edirne'ye gelerek Yunanistan'a gitmek için 10 gündür bekleyen Suriyeli bir ailenin deniz yolunu kullanarak yasa dışı yolla Yunanistan'a geçişi cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.