Günün özeti

Günün özeti
Ankara - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Seçimli Olağanüstü Büyük Kurultayın 10 Temmuz 2016 tarihinde yapılacağını duyurdu ve bu süreçte partinin...

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Kurultay için tarih verdi, alınan kararları açıkladı

Ankara - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Seçimli Olağanüstü Büyük Kurultayın 10 Temmuz 2016 tarihinde yapılacağını duyurdu ve bu süreçte partinin zarar görmemesi için alınan kararları açıkladı.

"Bu bir beka mücadelesidir"

Ankara - Başbakan Binali Yıldırım, terörle mücadeledeki kararlılığa dikkati çekerek, "Bu bir beka mücadelesidir. Vatanın birliği, milletin kardeşliği mücadelesidir. Herhangi bir sapma, herhangi bir rehavet olmadan mücadelemize devam edeceğiz" dedi.

Yargıtay Başkanı'ndan "MHP kararı" değerlendirmesi

Ankara - Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Yargıtay 18. Hukuk Dairesi'nin MHP ile ilgili verdiği karara ilişkin, "Her şey normal rutin süreci içerisinde yürümüş ve vicdanlarına göre en doğru kararı vermişlerdir" dedi.

16 terörist öldürüldü: 25 terörist teslim oldu

Ankara - Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlarda 16 terörist daha etkisiz hale getirilirken, 25 terörist de teslim oldu.

CHP Grup Toplantısındaki skandal sloganlara dava !

Ankara - AK Parti, CHP Grup toplantısında AK Parti ve Cumhurbaşkanına yapılan hakaretler nedeniyle hukuki yollara başvurulacağını açıkladı.

Ersun Yanal imzayı attı

Trabzon - Trabzonspor'un yeni Teknik Direktörü Ersun Yanal, Başkan Muharrem Usta'nın katıldığı törende kendisini bordo-mavili renklere bağlayan 2 yıllık resmi sözleşmeyi Akyazı Spor ve Kültür Kompleksi'nde düzenlenen törenle imzaladı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.