Günün özeti

Günün özeti
Ankara - Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kim ki FETÖ mensupları sebebiyle mağduriyet edebiyatı yapıyorsa kusura bakmasınlar ihanet içindedir. Kimse bize gelip...

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Cumhurbaşkanı net konuştu: İhanet içindedir

Ankara - Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kim ki FETÖ mensupları sebebiyle mağduriyet edebiyatı yapıyorsa kusura bakmasınlar ihanet içindedir. Kimse bize gelip de bu konuda akıl vermesin. O aklı kendilerine saklasınlar" dedi.

61 ilin emniyet müdürü değişti

Ankara - İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, 34 il emniyet müdürü merkeze alınırken, 24 il emniyet müdürü ile 2 daire başkanının yeri değiştirildi.

Rejim muhalifleri varil bombasıyla vurdu: 2 şehit

Ankara - Fırat Kalkanı harekatının 64. gününde 99 DEAŞ ve 18 PYD hedefine atış yapıldı. Rejim güçlerinin varil bombası atması sonucu ise 2, DEAŞ'ın bombalı araçlı saldırısı sonucu 2 olmak üzere 4 muhalif şehit olurken, 21 muhalif de yaralandı.

İstanbul su sorunu yaşayacak mı ?

Antalya - Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul'un 2071 yılına kadar su problemi olmadığını söyledi.

İstanbul Emniyetinde 3. ByLock operasyonu: 81 gözaltı

İstanbul - İstanbul Emniyet Müdürlüğünde görev yapan ve FETÖ terör örgütünün haberleşme sistemi ByLock'u kullanan 125 polis hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Yapılan operasyonda 81 polis gözaltına alındı.

Basketbolun yeni patronu Hidayet Türkoğlu

İstanbul - Türkiye Basketbol Federasyonunun yeni başkanı Hidayet Türkoğlu

Fulya Özdemir'in babasından dikkat çeken açıklamalar

Antalya - Antalya'nın Kaş ilçesinde 9 gün süren aramalar sonucu bıçaklanarak öldürülmüş halde bulunan Fulya Özdemir, Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı. Baba Özdemir, kızının 30 bin liralık bir borcu olduğunu ve bunu mafyadan almış olabileceğini söyledi.

Acun Ilıcalı sözünü tuttu

Şırnak - Irak sınırının sıfır noktasında bulunan Beytüşşebap ilçesine bağlı Günyüzü köyünde yaşayan bir grup çocuğun Survivor yarışmasından esinlenerek bahçelerinde kendi imkanlarıyla yapmış oldukları parkura sessiz kalmayan yapımcı Acun Ilıcalı, köy meydanında gerçek parkur kurdurdu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.