Güvenç, Gazilerimiz Türk Milletinin Onur Kaynağıdır

Güvenç, Gazilerimiz Türk Milletinin Onur Kaynağıdır
AK Parti Milletvekili ve İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu üyesi Sıtkı GÜVENÇ, “Gazilerimiz, vatanın bekası ve milletin selameti uğruna canlarını ortaya koymuş yaşayan birer destan kahramanlarıdır.” Dedi.

Milletvekili Güvenç, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, Türk Milleti’nin her zaman onur kaynağı olan gazilerimizden ebediyete intikal edenleri rahmetle, hayatta olanları ise minnet ve şükranla andığını kaydetti. Güvenç, şehitlerimize ve gazilerimize minnet borcumuz var diyerek, gazilerin yaşayan birer vatanseverlik abidesi olduğunun altını çizdi. Kahramanlığın ve vatanseverliğin destanını aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin yazdığına değindi.

Milletvekili Sıtkı GÜVENÇ, mesajında: “AK Parti iktidarları döneminde çıkartılan kanunlarla gazilere ve şehit yakınlarına önemli haklar kazandırıldı ama şehit yakınları ve gazilerimiz için ne yapsak yine de azdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta İstiklal Mücadelemizin kahramanları olmak üzere, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş olan gazilerimizi rahmetle, hayatta olan gazilerimizi de minnet ve şükranla anıyorum. Tüm gazilerimizin gaziler gününü kutluyor, onlara ve değerli ailelerine en kalbi duygularımla selam ve saygılarımı sunuyorum.” Dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.