Güvençer’den Tümsiad’a Ziyaret

Güvençer’den Tümsiad’a Ziyaret
Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Kahramanmaraş Şubesi’ni (TÜMSİAD) ziyaret etti.

Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Kahramanmaraş Şubesi’ni (TÜMSİAD) ziyaret etti. TÜMSİAD yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette. TÜMSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Adnan Toprak tarafından TÜMSİAD’ın çalışmaları hakkında Kahramanmaraş Valisi Sayın Mustafa Hakan Güvençer’'e bir sunum yapılmıştır.

Vali Mustafa Hakan Güvençer’in ziyaretinde ağırlıklı olarak Kahramanmaraş iş dünyasının meseleleri ve çözüm önerileri üzerinde duruldu.

Ziyarette Konuşan TÜMSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Adnan Toprak şunları söyledi; ’’Sayın Valimize yapmış olduğu bu ziyaretten dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz Kahramanmaraş TÜMSİAD olarak şehrimizin ve ülkemizin ortak çıkarları noktasında iş dünyasının ve toplumun tüm kesimleriyle birlikte hareket etmeye özen gösteriyoruz ve TÜMSİAD Kahramanmaraş Şubesi olarak üyelerimizin sektörel ve toplumsal gelişimi için destek ve çözüm üretmeye çaba gösteriyoruz ‘’dedi.

’’İş dünyasına kapılarının her zaman açık olduğunu belirten Vali Mustafa Hakan Güvençer ise, üzerlerine düşen her görevi imkanlar ölçüsünde yapmaya hazır olduklarını belirterek, TÜMSİAD yönetimine yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

vali2-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.