Güvenç’ten Başbakanlık Açıklaması

Güvenç’ten Başbakanlık Açıklaması
Güvenç Başbakanlık İçin Yapılan Tartışmaları yaptığı yazılı açıklamayla değerlendirdi

Güvenç Başbakanlık İçin Yapılan Tartışmaları yaptığı yazılı açıklamayla değerlendirdi

Güvenç: “AK Parti 12 yıldan beri kulislerin yönlendirmesiyle değil; istişareyle, ortak akılla, ilkeli siyaseti ve sosyal politikalarıyla ülkeyi yönetmiş, bu nedenle de Türkiye'nin sigortası olmuş, girdiği her seçimde de milletimizin güvenini ve desteğini almıştır.”

Kahramanmaraş AK parti Milletvekili Sıtkı Güvenç, son dönemlerde bazı çevrelerce gündeme getirilen AK Partide Genel Başkanın ve Başbakanın kim olacağı tartışmalarıyla ilgili bir açıklama yaparak;

“ 12 yıldan beri halkımız desteğini AK Parti’ye vermiştir. AK Parti ise halkın kendine olan bu güvenini boşa çıkarmamıştır. Halkımızın AK Parti'ye olan desteği ve güveni bundan sonra da aynı şekilde devam edecektir. Genel Başkanın ve Başbakanın belirlenmesi hususunu bir kriz gibi göstermeye çalışanlar amaçlarına ulaşamayacak ve yine avuçlarını yalayacaktır.” dedi.

Milletvekili Güvenç, açıklamasında şu sözlere yer verdi.

“ Türkiye eski Türkiye değil, 12 yıldan beri AK Parti iktidarlarının izlediği politikayla her alanda değişen, büyüyen, gelişen bir Türkiye var. Türkiye'nin istikrarlı adımlarla büyümesini, 2023 vizyonuna ve 2071 hedefine ulaşmasını hazmedemeyenler, Türkiye'nin istikrarına ve istikbaline engel olmak isteyenler dün olduğu gibi bugün de var. Yarın da var olacak. Bu bedbahtlar son günlerde sahnede yeniden yerlerini almıştır. Ancak şunun çok iyi bilinmesi gerekir. Milletimiz, bu aktörlere bundan önce nasıl prim vermediyse bundan sonra da vermeyecektir. Başbakanını Köşke büyük bir teveccühle gönderen milletimiz, AK Partinin yeni Genel Başkanını ve Türkiye'nin Başbakanını da aynı teveccühle, yüksek katılımla, ortak akılla istişareyle belirleyecektir. 2023 vizyonuna ve 2071 hedefine birlik ve beraberlik içinde yeni Cumhurbaşkanıyla, yeni Genel Başkanı ve Başbakanıyla geleceğe yürüyecektir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.