Güvenç’ten Suriyelilere Yardım Kampanyasına Destek

Güvenç’ten Suriyelilere Yardım Kampanyasına Destek
Güvenç: “İstanbul’dan Kahramanmaraş’taki Suriyeli sığınmacılara uzanan yardım eli, Asr-ı Saadet’teki Muhacir Ensar dayanışmasının günümüzdeki örneğini teşkil etmiştir.”

Güvenç: “İstanbul’dan Kahramanmaraş’taki Suriyeli sığınmacılara uzanan yardım eli, Asr-ı Saadet’teki Muhacir Ensar dayanışmasının günümüzdeki örneğini teşkil etmiştir.”

Kahramanmaraş AK Parti Milletvekili İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu üyesi Sıtkı Güvenç’in de içinde bulunduğu organizasyonla İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştiraki Boğaziçi Yönetim A.Ş. nin yürüttüğü yardım toplama kampanyası neticesinde Suriyeli sığınmacılar için toplanan yardımlar törenle yola çıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştiraki Boğaziçi Yönetim A.Ş. tarafından Suriyeli sığınmacılar için 1 Ekimde başlatılan ve 20 Kasında sona eren yardım kampanyası neticesinde toplanan 4 tır yardım malzemesi Kahramanmaraş AK Parti Milletvekili İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu üyesi Sıtkı Güvenç’in de katıldığı programla Kahramanmaraş ve Gaziantep’e dualarla uğurlandı.

İstanbul’da Boğaziçi Yönetim A.Ş. bahçesinde düzenlenen programda konuşan Milletvekili Sıtkı Güvenç: “ Kendi bütçesine göre en çok yardım eden ülke bizim ülkemiz. Suriye ve diğer ülkelerde yaşanan dramlara Türkiye 4.5 milyar Dolar yardımda bulunurken Avrupa’nın tamamının yaptığı yardım 250 milyon dolar oldu. İstanbul’dan Kahramanmaraş’taki Suriyeli sığınmacılara uzanan yardım eli, Asr-ı Saadet’teki Muhacir Ensar dayanışmasının günümüzdeki örneğini teşkil etmiştir. Bu yardım organizasyonunda emeği olan herkese teşekkür ederim. Yardımda bulunanlardan ve emeği olanlardan Allah razı olsun. ” Dedi.

Yapılan törenden sonra kampanya ile toplanan kışlık kıyafet, battaniye, ayakkabı, çocuk bezi, bebek arabası muhteviyatlı 4 tır yardım malzemesi dualarla Suriyeli sığınmacılara ulaştırılmak üzere yola çıktı.  

10882127_958459984183134_3021944951806872296_n.jpgb5npcy2icaa_5dy.jpgb5n2ra7cqaa7tpp.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.