Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyelerinden Resim Sergisi

Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyelerinden Resim Sergisi
Adıyaman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Araştırma Görevlileri Büşra Kuruçay, Fatih Gök, Orhan Karakaplan ve Semih Çınar, 30 eserden oluşan resim sergisi açtı.

- Adıyaman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Araştırma Görevlileri Büşra Kuruçay, Fatih Gök, Orhan Karakaplan ve Semih Çınar, 30 eserden oluşan resim sergisi açtı.

Serginin açılışına Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Niyazi Kahveci, Prof. Dr. Ahmet Pınarbaşı, Prof. Dr. Seyit Temir, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sabahattin Arıbaş, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Kadir Karkın, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turhan Koyuncu, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramilya Yarullina Yıldırım, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Yasin Doğan, Devlet Konservatuarı Müdürü Yrd. Doç. Dr. Barış Toptaş, akademik ve idari personel ve öğrenciler katıldı. Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, sergiyi gezdikten sonra serginin anı defterine duygu ve düşünlerini yazdı. Prof. Dr. Gönüllü, serginin anı defterine, “Değeri mümkün değil anlatılamaz. Genç ve geleceğin büyük insanları araştırma görevlilerinin bu güzelliği tarife imkansız resim ve yapıtlarını bu yılın sonu, finali olarak, finale yaraşır biçimde bulmaktan, görmüş olmaktan büyük kıvanç duydum” diye yazdı.

Serginin açılışında konuşan Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Kadir Karkın ise, süregelen sergilerden bir tanesini daha açtıklarını ifade ederek, bu serginin de daha önce açılan sergilerden kötü olmayacağını, önceki sergiler kadar güzel olduğunu belirtti. Prof. Dr. Karkın, katılımcılara hoş geldin diyerek bundan sonraki etkinliklere de beklediklerini söyledi. Katılımcılar daha sonra sergiyi gezerek kokteyle katıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.