Güzelbahçe'nin Yolları Güzelleşiyor

Güzelbahçenin Yolları Güzelleşiyor
Güzelbahçe Belediyesi, ilçede Avrupa standartlarında kilit parke yol yapmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Mustafa İnce, son 9 ay içinde Güzelbahçe'nin çeşitli mahallerine 40 bin metrekare kilit parke taşı döşediklerini açıkladı.

- Güzelbahçe Belediyesi, ilçede Avrupa standartlarında kilit parke yol yapmaya devam ediyor. Belediye Başkanı Mustafa İnce, son 9 ay içinde Güzelbahçe'nin çeşitli mahallerine 40 bin metrekare kilit parke taşı döşediklerini açıkladı.

İnce, “Güzelbahçe’de oturan vatandaşlarımızın önemli bir bölümü dünyanın çeşitli kentlerini görmüş, Avrupa’da yaşamışlar. Bu nedenle Güzelbahçe’de bizim hizmetlerimizin tamamen Avrupa standartlarında olması gerekiyor. Yollar, parklar ve diğer hizmet alanlarımız tıpkı Avrupa kentlerindeki gibi olmak zorunda. Belediye olarak bu konuda çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Özellikle cadde ve sokaklarımızın Avrupa’daki gibi parke taşlardan olmasına gayret ediyoruz. 9 ay içerisinde 40 bin metrekare kilit parke taşı 9 bin metre yol bordürü döşendi. Geçen beş yıl içerisinde ise 60 bin metre bordür, 30 bin metre oluktaşı, 230 bin metrekare kilit parke taş döşedik ve yaklaşık 200 bin merekare satıh kaplama yaptık. Kısa sürede Güzelbahçe’de kilit parke taş döşenmemiş, asfaltlanmamış yol kalmayacak” diye konuştu.

Başkan İnce, yol çalışmaları yaparken, yeşil dokuyu korumaya, geniş yaya kaldırımları ve mümkün olan bölgelere de bisiklet yolları yapmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi. Bu arada ilçedeki tüm cadde ve kavşaklarda bordürler beyaza boyanmaya başladı. İlk etapta İstikbal, Şehit Kemal ve Kazım Dirik caddeleri boyandı.

GÜZELBAHÇE'NİN YOLLARI GÜZELLEŞİYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.