Güzelsu Köyüne 6 Daireli Lojman Yapılıyor

Güzelsu Köyüne 6 Daireli Lojman Yapılıyor
Bitlis’in Ahlat ilçesine bağlı Güzelsu köyünde öğretmenlerin barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla 6 dairelik lojman yapılıyor.Güzelsu köyünde zamanla ihtiyaç doğmasından dolayı lojman yapımına başla...

Bitlis’in Ahlat ilçesine bağlı Güzelsu köyünde öğretmenlerin barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla 6 dairelik lojman yapılıyor.

Güzelsu köyünde zamanla ihtiyaç doğmasından dolayı lojman yapımına başlanıldığı belirtildi. Güzelsu köyünde yapımı devam inşaat alanında incelemelerde bulunan Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sadrettin Peker, çalışmaları yerinde gördüler. Konu ile ilgili kısa bir açıklama yapan Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk Özden, "2014-2015 eğitim öğretim yılında olduğu gibi yeni dönem için de çalışmalarımız devam ediyor. İlçe merkezi ve köylerimize bağlı tüm okulları ziyaret ederek eksikleri tespit ediyoruz. Yaz döneminde okullarımızdaki eksikleri tespit edilerek çevre düzenlemesi, ihata duvarı ve diğer ihtiyaçları imkanlar dahilinde karşılanmaktadır. Çocuklarımızın yeni eğitim öğretim yılında daha temiz ve güzel ortamlarda ders işleyebilmeleri için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Yapılan çalışmalarımıza Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ahlat Kaymakamlığı da destek veriyor. Şu anda da çalışmalarımız sorunsuz bir şekilde devam etmektedir" dedi.

ÖĞRETMENLER İÇİN LOJMAN YAPILIYOR

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.