Hababam Sınıfı Öğrencilerle Buluştu

Hababam Sınıfı Öğrencilerle Buluştu
Türk sinemasının unutulmaz filmlerinden olan Hababam Sınıfı'nın oyuncuları Dinçay Çetindamar, Ercan Gezmiş ve Dilaver Gür, öğrencilerle bir araya geldi.

- Türk sinemasının unutulmaz filmlerinden olan Hababam Sınıfı'nın oyuncuları Dinçay Çetindamar, Ercan Gezmiş ve Dilaver Gür, öğrencilerle bir araya geldi.

Beydağı Abdülkadir Eriş Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluşan Hababam Sınıfı'nın oyuncuları, anılarını paylaştılar. Öğrenciler tarafından 'Hababam Güm Güm Güm' sloganıyla karşılanan Hababam Sınıfı'nın oyuncuları duygulu anlar yaşadı.

Hababam Sınıfı'nın 'Dilaver'i Dilaver Gür, Hababam Sınıfı'nın 40. yılında, oyuncuların Malatya'da bir araya geleceklerini ifade etti.

Hababam Sınıfı'nda rol alan Dinçay Çetindamar ise 'Hababam Sınıfı Uyanıyor' filminde kadroya dahil olduğunu belirterek, "Gazete ilanıyla seçmelere gittim. Televizyon ve reklam oyunculuğu bölümü mezunuyum. O da kadroya girmemde büyük avantaj oldu" diye konuştu.

Hababam Sınıfı'nın 'Postal Rıza'sı Ercan Gezmiş de, filmde rahmetli Kemal Sunal'a ayakkabısının altını kaldırarak kopya verdiğini söyledi.

Gezmiş, Hababam Sınıfı'nın oyuncuları oldukları için büyük gurur taşıdıklarını ifade ederek, "Hababam Sınıfı 40 yıldır aynı lezzetle izleniyor" dedi.

HABABAM SINIFI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.