Haber Medya’dan Gazetecilere İftar

Haber Medya’dan Gazetecilere İftar
Samsun’da Haber Medya Grubu tarafından, basın mensuplarına iftar yemeği verildi.Haber Medya Grubu’nun Borkonut Niş İş Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğine Samsun’da görev yapan çok sayıda basın mensu...

Samsun’da Haber Medya Grubu tarafından, basın mensuplarına iftar yemeği verildi.

Haber Medya Grubu’nun Borkonut Niş İş Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğine Samsun’da görev yapan çok sayıda basın mensubu, kamu kurum ve kuruluşlarının basın biriminde çalışan görevliler katıldı.

Bu tarz organizasyonların sıklıkla yapılması gerektiğini belirten Haber Medya Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, "Haber Medya’nın düzenlediği iftara katıldığınız ve ben de burada sizlere birlikte olduğum için mutluluğumu ifade etmek istiyorum. Bu tür birliktelikleri çok önemsiyorum. Bu akşam da böyle önemli bir organizasyonla bir arada olduk. Katılımınız için teşekkür ediyorum" dedi.

Basın temsilcilerini bir arada görmekten mutluluk duyduğunu belirten Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necdet Uzun, "Sizlerle burada bulunmaktan mutluluk duydum. Komşularımız dedik, yeni evimizi komşularımızla birlikte gezeceğiz. İftarımızda bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Necdet Uzun iftarın ardından davetlilere Haber Medya Grubu Borkonut İş Merkezi’ni gezdirdi.

HABER MEDYA GAZETECİ MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.