Haber Medya’dan İş Dünyasına İftar

Haber Medya’dan İş Dünyasına İftar
Samsun’da Haber Medya Grubu tarafından, Samsun Valisi İbrahim Şahin ve iş adamları derneklerine iftar yemeği verildi.Haber Medya Grubu’nun Borkonut Niş İş Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğine, Samsun...

Samsun’da Haber Medya Grubu tarafından, Samsun Valisi İbrahim Şahin ve iş adamları derneklerine iftar yemeği verildi.

Haber Medya Grubu’nun Borkonut Niş İş Merkezi’nde düzenlenen iftar yemeğine, Samsun Valisi İbrahim Şahin, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, SAMGİAD Başkanı Levent Özden, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Eyüp Güler, Berberler Odası Başkanı Zabit Pilan, Atakum Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Sinecek, Deniz Ticaret Odası Başkanı İskender Yağız, 19 Mayıs Esnaf Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Adnan Konaş, Samsun Kadın Girişimcileri Derneği Başkanı Münevver Uğurlu, SAMSİAD Başkanı Hüseyin Yalgın, MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Selim Sarı, KASİAD Başkanı Abdurrahman Hacıkerimoğlu, KASİF Başkanı Osman Reis, ASKON Samsun Şube Başkanı Mehmet Furkan Okutan, TÜMSİAD Başkanı Adem Aksoy, SAGİD Başkanı Musa Çakır, SMMMO Başkanı Hayrullah Kayar, ulusal haber ajanslarının bölge müdürleri, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ölmez, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ahmet Ölmez, Ahmet Şenocak, Haber Medya Yönetim Kurulu Başkan Vekili Necdet Uzun, Satış ve Pazarlama Direktörü Hülya Hacıoğlu, Haberaks TV Genel Yayın Koordinatörü Fatih Korkmaz, Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Okan Aralan, Haberler Müdürü Erdem Erol, Haber Radyo Genel Yayın Yönetmeni Cumhur Kocaoğlu ve Haber Medya çalışanları katıldı.

“SAMSUN’DA İŞ DÜNYASI ÇOK DAHA İYİ YERLERE GELECEK”

Samsun Valisi İbrahim Şahin iftarda yaptığı konuşmada, Haber Medya Grubu’nun faaliyetlerinden övgüyle bahsetti. Samsun’un ekonomisine de değinen Vali Şahin, "Seçimler ve seçimden sonra Meclis Başkanlığı seçimleri bunlar iş dünyasını çok yakından ilgilendiriyor. Seçimlerden dolayı herhangi bir olumsuzluk görünmüyor. Samsun’da ciddi anlamda bir konut sektörü var. Özellikle 2013 yılında Türkiye’nin en çok tapu işlemi yapılan yeri Alanya ilçesiydi. 2014’te de Atakum ilçesi oldu. Türkiye’de 2014 yılında en çok tapu işlemi yapılan bir ilçeden bahsediyoruz. Bu da Samsun’a bağlı bir ilçe. Bu çok ciddi bir gelir sağlıyor Samsun’a. İnşaat sektöründe kalanlar olduğu için bu da Samsun’a dışarıdan ekonomik durumu iyi olan insanların göç edeceği anlamına geliyor. İş adamları dünyasında engel olmaz. Onlar bir vesileyle engelleri aşarlar. Karadeniz insanı engel tanımaz. Kapıdan kovarsın, bacadan gelir. Bacadan kovarsın, başka bir yol bulur. İhraç edecek malı varsa onu mutlaka satar. Bu girişimcilik ruhunu pozitif olarak değerlendirmemiz gerekiyor. Samsun’da iş dünyası çok daha iyi yerlere gelecek. Ülkede bir olumsuz hava varsa bu burayı da etkiyor. Olumlu bir hava varsa o da Samsun’da iş adamlarının işlerini etkiliyor" dedi.

İftar yemeğinin ardından davetliler Haber Medya Grubu Borkonut İş Merkezi’ne gezdiler.

SAMSUN'DA HABER MEDYA GRUBU TARAFINDAN SAMSUN VALİSİ İBRAHİM ŞAHİN VE İŞ DÜNYASI DERNEKLERİNE İFTAR YEMEĞİ VERİLDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.