Kır’ata bindik, şaha kalkışa var mısınız?

Kır’ata bindik, şaha kalkışa var mısınız?
Demokrat Parti de sahaya indi, seçim çalışmaları için startı vererek, iddialı olarak yola çıktığını duyurdu.

12 Haziran genel seçimlerine adım-adım yaklaştığımız şu günlerde, siyasi partilerde hareketlilik sürerken, bugüne kadar suskunluğunu koruyan Demokrat Parti de sahaya indi, seçim çalışmaları için startı vererek, iddialı olarak yola çıktığını duyurdu.

1.20110502104930.jpg

Seçim çalışmaları çerçevesinde şehrimize gelen Demokrat Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşegül Dalkır Kahveci, vatanın bölünmez bir bütün olduğunu belirterek, ülkenin sosyal travma geçirdiğini, milli – manevi ve insani değerlerin her geçen gün kaybolup, iktidarın çılgın proje diye adlandırdığı ileriye dönük siyasi yatırımına değindi, “Ülke bölünüyor, bunlar çılgın proje derdindeler. GAP elden gidiyor, eğitimde ve sağlıkta istenen yerde değiliz. Tarım dersen çiftçi dışa bağımlı hale gelmiş,  üretici perişan. Daha bu ülke okuma-yazma sorununu çözememişken, hayalden öteye gitmeyecek çılgın proje neyin nesi? İstihdama sorunu, konut edindirme hakkı, medeni kanun ve seçim kanunu hususunda somut adımlar atılmadı, terör her geçen gün tırmanışta,  namus cinayetleri dur durak  bilmiyor. Caydırıcı cezalar gerekirken iktidar ne idüğü belirsiz çılgın proje diye tutturmuş gidiyor” dedi.

3.20110502104942.jpg

MHP İL BAŞKANI BASTIRMACI’NIN

AÇIKLAMALARI KINIYORUM!

Seçimlerde partilerinin MHP’yi desteklediği yolundaki iddialarından ötürü MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı’yı kınayan Kahveci, “Bizi seçime katılmayarak kendilerine destek vereceğimizi söylemişler. Külliyen yalan. Esefle kınıyorum” diye konuştu ve DP’nin güçlenmesi, seçimde barajı geçebilmesi için  kadınlara, gençlere ve herkese ihtiyaçları olduğuna işaret etti, Bağımsız Türkiye Partisi genel başkanı Prof.Dr.Haydar Baş hoca ile olan ittifakın bu ülke için  hayırlı sonuçlara ulaşacağını vurguladı.

4.20110502104952.jpg

DEVECİ: HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM!

DP birinci sıra milletvekili adayı Ramazan Deveci ise, parti başarısı için çalışan herkese teşekkür ederek, MHP il başkanı Bastırmacı’nın sözlerinin kendilerini üzdüğünü, yaraladığını, ancak gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Ramazan Deveci, 9 yıllık AK parti iktidarını da eleştirerek, “Biz kendi iktidarımızda bu ülkeye yatırım yaptık, bunlar gazoz parasına yabancılara sattılar, yandaşlarına peşkeş çektiler. Bu seçim bizim iin, şehrimiz için, ülke için çok önemli. Hepimiz için hayati önem taşıyor ki, halkımız bu seçimde bu iktidara bir ders verecektir” diye konuştu.

5.20110502105005.jpg

Hüseyin Gürbak da, Genel Başkanları Namık Kemal Zeybek’in partiye getirdiği hava ile coştu, “Şaha kalkmaya var mısınız?” diye sordu, kapı kapı evleri dolaşıp oy isteyeceklerinin altını çizdi.

BAŞGELEN; “HERKESE İHTİYAÇ VAR!

Demokrat Parti Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Aygül Başgelen de, iddialı hazırlandıkları bir genel seçimden muzaffer çıkacaklarına vurgu yaparak, ev hanımlarına yönelik projelerini açıkladı, özellikle bayanların bu seçimde tercih ve teveccühlerinin önemli olduğuna dikkat çekerek, “Ekonomiye yön veren kadınlar var bu ülkede. Kadınlar da siyasette etkin rol almalı, toplumda hak ettiği yere gelmelidir. Ekonomik özgürlüğünü kazanmış kadınlar olsun istiyoruz!” diye konuştu.

6.20110502105022.jpg

TELEK; “BARAJ PROBLEMİMİZ YOK!”

Demokrat Parti yedinci sıra milletvekili adayı, partinin eski kadın kolları başkanı Güler Telek ise, BTP ile yapılan ittifakın DP’ye güç kattığını belirterek, baraj problemlerinin bulunmadığını söyledi.

BTP Merkez İlçe Başkanı Senar Erdoğanyılmaz ise, DP ile yapılan ittifakı Milli Mutabakat İttifakı olarak değerlendirdi, bu ittifakı meclisteki aritmetiği bozacak ittifak olarak değerlendirdi; “Halk bu ittifaka güveniyor. Siyasi partilerin gösterdiği adaylar, Kahramanmaraş’tan ve sorunlarından uzak insanlar. Vatandaşlarımıza sesleniyorum, ampulü geç, kıratı seç” diye konuştu.

Parti binasındaki konuşmaların ardından bir şehit evi ziyareti gerçekleşti, burada ise duygusal anlar yaşandı.

2.20110502105035.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.