Hacıeyüpoğlu Sakva Yönetim Kurulu Başkanlığı Görevine Yeniden Seçildi

Hacıeyüpoğlu Sakva Yönetim Kurulu Başkanlığı Görevine Yeniden Seçildi
Kısa adı SAKVA olan Sakarya Kültür ve Sosyal Yardım Vakfı, Olağan Genel Kurul ile sandığa gitti. Vakfın Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Recep Hacıeyüoğlu seçildi.1994 yılında dernek, 1996 yılında...

Kısa adı SAKVA olan Sakarya Kültür ve Sosyal Yardım Vakfı, Olağan Genel Kurul ile sandığa gitti. Vakfın Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Recep Hacıeyüoğlu seçildi.

1994 yılında dernek, 1996 yılında ise vakıf olarak kurulan; Sakarya’da yardıma muhtaç vatandaşlar ile son dönemde mültecilere yönelik çalışmaları ile bilinen SAKVA’nın Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurul’da mevcut Yönetim Kurulu Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu yeniden bu göreve seçilerek güven tazeledi. Vakfın Genel Kurulunda 20 yılını dolduran üyelere plaket verildi. Vakfın kurucusu olan Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Aziz Duran’a bir plaket takdim eden Hacıeyüpoğlu, Duran’a çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Duran ile birlikte vakfın mütevelli heyetinde yer alan ve vakıfta 20 yılını dolduran Ahmet İşgüzar, Mustafa Ulutürk, Yusuf Öztürk, Ahmet Yerebakan, Rüstem Keleş, Mustafa Akdoğan ve Sinan Çileli’ye de teşekkür plaketi takdim edildi.

SAKVA’nın Sakarya’nın hayır kapısı olduğunu ifade eden Hacıeyüpoğlu, “1994 yılından beri çalışmalarını sürdüren SAKVA, Sakarya’da muhtaç insanların her zaman yanında olmuş ve olmaya devam edecektir. Vakfımızın aşevinden çıkan yemekler ile her gün binlerce kişinin evine sıcak aş ulaştırıyoruz. Son dönemde şehrimizde sayıları artan mülteci aileleri de sahipsiz bırakmıyor, misafirlerimize yönelik faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. SAKVA ‘Yoksula Uzanan Şefkat Eli’ misyonu ile çalışmalarına devam edecektir. Ben bugün burada bulunan arkadaşlarıma bugüne kadar ki çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum. Tüm Sakarya halkını da SAKVA’nın yardım faaliyetlerine destek olmaya davet ediyorum” dedi.

HACIEYÜPOĞLU SAKVA YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI GÖREVİNE YENİDEN SEÇİLDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.