Hacıeyüpoğlu’ndan Dört İlçeye Ziyaret

Hacıeyüpoğlu’ndan Dört İlçeye Ziyaret
AK Parti Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, seçim çalışmalarına 4 ilçeyi ziyaret ederek devam etti.Hacıeyüpoğlu ilk olarak, Adapazarı’nda bir alışveriş merkezinin açılış törenine katıldı. Programı...

AK Parti Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, seçim çalışmalarına 4 ilçeyi ziyaret ederek devam etti.

Hacıeyüpoğlu ilk olarak, Adapazarı’nda bir alışveriş merkezinin açılış törenine katıldı. Programının devamında Recep Hacıeyüpoğlu, Arifiye Zihinsel Engelliler Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan hastaları ve Dörtyol Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Esnafa hayırlı ve bol kazanç temennilerini ileten Milletvekili Adayı Hacıeyüpoğlu, daha sonra Akyazı’da geniş katılımla gerçekleştirilen istişare toplantısına katıldı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam’ın da yer aldığı toplantıda genel seçim sürecini değerlendiren Recep Hacıeyüpoğlu, koalisyon rüyaları görenlerin 7 Haziran’da hezimete uğrayacaklarının altını çizdi. Şer odaklarının bir araya gelerek güçsüz bir Türkiye idealinde birleştiklerini de açıklamalarına ekleyen Hacıeyüpoğlu, kirli ittifakları bozmak için tüm vatandaşları sandığa gitmeye davet etti.

Günün son programında Sapanca’da Sakarya Amatör Futbolcular Derneği tarafından düzenlenen 4. Yılın Enleri Ödül Töreni’ne katılan Milletvekili Adayı Recep Hacıeyüpoğlu, Sakarya’da sporun geleceği adına önemli projelerin hayata geçirildiğini kaydetti. Spora verdiği tüm desteklerden ötürü dernek üyeleri tarafından bir ödüle layık görülen Hacıeyüpoğlu, plaketini Bakan İslam’ın elinden aldı.

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI RECEP HACIEYÜPOĞLU, SEÇİM ÇALIŞMALARINA 4 İLÇEYİ ZİYARET EDEREK DEVAM ETTİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.