Hacıosmanoğlu: "Bizim koltuk sevdamız yok"

Hacıosmanoğlu: "Bizim koltuk sevdamız yok"
Kocaleli'nin Gebze ilçesi Fırtına Trabzonsporlular Derneği'nin konuğu olan Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Bizim koltuk sevdamız yok"...

Kocaleli'nin Gebze ilçesi Fırtına Trabzonsporlular Derneği'nin konuğu olan Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Bizim koltuk sevdamız yok" dedi.

5-6 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek olan Trabzonspor kongresi öncesi Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği, başkan adaylarını ağırlamaya devam ediyor. İbrahim Hacıosmanoğlu'nu Gebze Kadırga Tesisleri'nde ağırlayan yönetim, İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Trabzonspor başkanlığı döneminde yaptıkları ve başkan olduktan sonra yapacaklarını dinledi. Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde bulunan Gebze Fırtına Trabzonsporlu Taraftarlar Derneği'nin düzenlediği organizasyona katılan Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor'u başarıya taşıyacak başkan adayı Trabzonspor'a başkan olur inşallah" dedi.

Sözlerine "Ne yazık ki Trabzonspor için birlik olamıyoruz" diyerek başlayan Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu, "En büyük eksikliğimiz birlik olamamamızdan kaynaklanıyor. Şehrin Trabzonspor için bütünleşmesi gerekiyor. Bizim koltuk sevdamız yok. Biz Trabzonspor'u battığı yerden çıkarmak için başkan adayı olduk. Şu anda kulüp aldığımız dönemden çok iyi. Borcu artırdığımız söyleniyor. Kur farklı ve eski yönetimlerin borçlarına işlenen faizler nedeni ile Trabzonspor'un borcu arttı. Biz sadece 50-60 milyon liralık bir borç yaptık. Bu da yaptığımız transferlerin tuttuğu miktardır" diye konuştu.

Konuşmasının ardından taraftarların sorularını cevaplayan Hacıosmanoğlu'na programın sonunda günün anısına plaket takdim edildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.