Hain suikasta 300 metre !

Hain suikasta 300 metre !
Gazeteci ve Köşe Yazarı Bekir Doğan bu haftaki yazısında şu konuyu ele aldı;

Gazeteci ve Köşe Yazarı Bekir Doğan bu haftaki yazısında şu konuyu ele aldı;

    Artvin'e giden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna teröristler tarafından saldırı düzenlendi. Aslında bu saldırı Türkiye yapıldı..

    Biraz başa dönmek istiyorum: FETÖ yanında 40 yıl kalan Gazeteci Latif Erdoğan, “ A planı Gezi Parkı, B planı 17-25 Aralık Yargı darbe girişimi, C Planı 15 Temmuz darbe girişimi idi.. Sanmayın bu Firavunun bu kadar planı olduğu bunun daha planları var diyor,”

    Bunun üzerine videolarını izledim, araştırma yaptım.. D planı, Siyasi partilerin liderlerine, kanat önderlerine, ünlü iş adamlarına, belediye başkanlarına, bakanlara yönelik suikast timi oluşturarak bu işin yapılmasını emrini verdiğini gördüm ve birkaç defa da yazdım..

    FETÖ Gazetecisi Ergün Babahan: attığı Tweet , Faşizme destek veren herkes bedelini ödeyecek, Kemal Kılıçtaroğluna yapılan bir başlangıç ,” diyor.. bana sürpriz gelmedi..

    Nazlı Ilıcak ve havalesi : Can Erzincan televizyonu da 14 Temmuz 2016 günü Türkiye de darbe olacak konuşması yaparak mesajlar verdiğini göz önüne aldığımızda , Ergün Babahan sözlerine dikkat etmemiz gerekiyor.. sürpriz değil bilinen bir plan..

     Dönüyorum düne : Kars'a giden Kemal Kılıçdaroğlu, buradan Artvin’in Şavşat ilçesini ziyaret etti. Vatandaşlarla hasret giderdi..

     Şavşat'tan Ardanuç ilçesine doğru hareket eden CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun konvoyuna silahlı saldırı düzenlendi. Aslında asker onları geç fark etse  300 metre daha gitmiş olsaydı.. Kemal Kılıçtaroğlu ve yanındakiler Roketle vurularak öldürülecekti.. Türkiye’yi iç savaşa sürüklemek istiyorlardı.. bu ilk denemesi ve pravası..

      CHP konvoyunun önünde güvenliği sağlayan askeri araçta bulunan askerler, Yanıklı köyü yakınlarında bir grup teröristin mevzilendiğini fark etti.

      Bu sırada teröristlerin açtığı ilk ateşte askeri aracın sürücüsü er ağır, iki astsubay ise hafif şekilde yaralandı. Sonra o Kahraman er şehit oldu..

      Kılıçdaroğlu'nun yakın koruma ekibi de saldırı yapılan yere gitti.

Teröristlere karşılık verilmesi üzerine çatışma çıktı.

      Kemal Kılıçdraoğlu'nun da bulunduğu CHP'liler, çatışmaların ortasında kaldı.

Zırhlı askeri araca bindirilen Kılıçdaroğlu, Şavşat ilçesi yakınlarında Karayolları'na ait tesise götürüldü. Can güvenliği sağlandı..

     Yaralı askerler, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan er, Artvin Devlet Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

     Buraya kadar bildiğiniz haber

     Kemal Kılıçdaroğlu, o er şehit olacağına ben olsam , o acıları benim ailem yaşasaydı ! ben şehit kardeşimize çok üzüldüm.. çok üzüldüm derken gözleri doldu..

     Allah bir can borcumuz var onuda vermeye hazırız, terörle ilgili geri adım atmayacağım, Suriye ye giren Mehmetçiğimizi sonuna kadar destekliyorum, terör bitmeli dedi.. birlik mesajları verdi..

      "Terörün acımasızlığını biliyoruz" ifadesini kullanan Kemal Kılıçdaroğlu,  Terör bizi yıldıramaz. İnandığımız davadan geri döndüremez. Allah'ın verdiği bir can, o can da bu memleket için feda olsun diyoruz. Hiç kimse endişe etmesin, biz mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz."

     Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve Bakanlar araması geçmiş olsun demesi ile Yenikapı ruhu bir kere daha teröre darbe vurdu..

     FETÖ yöneten üst akılının örgütü bu saldırının mimarı diyen İçişleri Bakanı Efkan Ala, saldırıyı terör örgütü PKK'nın düzenlediğini açıkladı.

     Efkan Ala, bölgeye helikopter gönderdiklerini de CHP Genel Başkanını programına davam ettiğini  ifade etti.

     Şerefsiz FETÖ ve onu yöneten üst akıl, İstihbarat örgütlerinin desteklediği terör örgütleri Türkiye’yi karıştırmak için yeni oyunları sahneye koyacaklardır..

      Türkiye de ses getirecek yeni eylemler yapa bilirler..

      Herkesin dikkatli olması gerekiyor.. Türkiye birlik ve beraberliğini bozmaması gerekiyor.. Yenikapı ruhunun devam etmesi gerekiyor..

      Yavuz köprüsünün açılışında Liderleri yeni kapıdaki gibi açılışta da bir arada görmek istiyoruz.. Türkiye siyasileri yeni köprü açılışında bir araya gelmelidir..

      Gezi Parkı Darbe girişiminde ki hainler ne diyordu: 3. Köprü yapılmayacak.. 3. Hava alanı yapılmayacak, Derinkuyu Nükleer Santralı yapılmayacak.. yerli otomobil, uçak yapılmayacak.. gayet masum hane istekler (!)

      17-25 Aralık yargı darbe girişimi, 15 Temmuz darbe girişimi ve sağlanan birliğimizi korusak Türkiye 2023 ‘e çok büyük hedeflerle ulaşacaktır..

      Başkomutan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetin yanında yer almalıyız.. birliğimizi bozmamalıyız.. birlik çok önemli.. bunun açılışta bu birliğimizi göstermemiz gerekiyor..

      Şerefsiz FETÖ D planına dikkat diyorum..

      Hain suikast 300 metre kalmıştı unutmayın ! Kahraman askerlerimiz bunun önledi.. bir şehit 3 yaralı verdik ama !.. vatan savunması kansız olmuyor !..şehidimize Allahtan rahmet yaralı gazilerimize acil şifalar diliyorum..

      İyi günler..

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.