Hainler her yerde! "Bayırbucak Türkmenlerine yardım toplayamazsınız"

Hainler her yerde! "Bayırbucak Türkmenlerine yardım toplayamazsınız"
Başkent'te Bayırbucak Türkmenleri'ne yardım toplayan özel halk otobüsünü basarak tehditler savuran 3 kişi, Bayırbucak Türkmenleri'ne yardım toplanmasına...

Başkent'te Bayırbucak Türkmenleri'ne yardım toplayan özel halk otobüsünü basarak tehditler savuran 3 kişi, Bayırbucak Türkmenleri'ne yardım toplanmasına izin vermeyeceklerini söyledi. Halk otobüsünde yaşanan gerilim dolu anların görüntüleri, sosyal paylaşım sitelerinde paylaşıldı.

Ankara Mavi Özel Halk Otobüsü esnafları, 13 Şubat'ta bir günlük gelirlerini Bayırbucak Türkmenleri'ne yardım için gönderme kararı aldı. Özel halk otobüsü esnafının anlamlı yardım kampanyasını sindiremeyen bir grup ise, Beştepe-Ege Mahallesi hattında çalışan bir özel halk otobüsünü yolcuymuş gibi durdurdu. Otobüsün içine tehditler savurarak giren 2 kişi, muavinin üzerine yürüdü. Bu sırada bir kişi de otobüsün önündeki "Bugün araçlarımızın tüm kazancı Bayırbucak Türkmenleri için" yazılı pankartı kaldırdı.

"BU YARDIMLAR BAYIRBUCAK TÜRKMENLERİ'NE GİTMEYECEK"

İçinde çocukların da bulunduğu halk otobüsünde gergin anların yaşanmasına neden olan saldırganlar, "Bayırbucak Türkmenleri'ne bu otobüste yardım toplanıyor. Bu otobüste Bayırbucak Tükmenleri'ne yardım toplanamaz. IŞİD ve El Kaideci'lere yardım toplayamazsınız. Bunlar, Ankara'nın göbeğinde bizim arkadaşlarımızın canını alıyor. Bu yardımlar Bayırbucak Türkmenleri'ne gitmeyecek. Bu kimsenin hakkı değil, bunu sakın unutmayın. Biz bugün buradayız, bunu bütün otobüslere yapacağız. Bu hatta Bayırbucak Türkmenleri'ne toplanan yardımlar hiçbir şekilde o teröristlere gitmeyecek. Biz bu ülkenin devrimci insanlarıyız, biz yaşamak istiyoruz. Buna hiçbir şekilde müsaade etmeyeceğiz, kimse buna suç ortağı olmayacak" diye tehditler savurdu. Bu sırada otobüste yolculuk yapan bir çocuğun korku dolu yüz ifadesi dikkat çekti. Otobüs şoförü ve muavinin yapıcı tavırları, büyük bir gerginlik yaşanmasının önüne geçti. Halk otobüsünde yaşanan gerilim dolu anların cep telefonuyla çekilen görüntüleri, sosyal paylaşım sitelerinde de paylaşıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.