Hakan Aysev’den Ramazan’da Opera Tadında İlahiler

Hakan Aysev’den Ramazan’da Opera Tadında İlahiler
Türkiye’yi uluslararası platformlarda temsil eden başarılı Türk opera sanatçısı tenor Hakan Aysev, Ramazan ayında verdiği konserde ilahileri kendi yorumuyla seslendirdi.Ramazan ayında birçok etkinliğ...

Türkiye’yi uluslararası platformlarda temsil eden başarılı Türk opera sanatçısı tenor Hakan Aysev, Ramazan ayında verdiği konserde ilahileri kendi yorumuyla seslendirdi.

Ramazan ayında birçok etkinliğe ev sahipliği yapan Beylikdüzü Belediyesi, ünlü tenor Hakan Aysev’i Beylikdüzü Migros AVM otoparkında hayranları ile buluşturdu. İftardan hemen sonra çocuklar için Karagöz-Hacivat gösterisi ve çeşitli interaktif yarışmalar düzenlendi. Çocuklar için düzenlenen programın ardından mide küçültme ameliyatıyla 3 ayda 36 kilo veren Hakan Aysev, hayranlarının şaşkın bakışları arasında sahneye çıktı. Aysev’in verdiği kilolara rağmen okuyacağı şarkıların hangi ülkeye ait olduğunu yemek tarifleriyle ifade etmesi de dikkatlerden kaçmadı.

“HALA TOMBİĞİM, TOMBİK ADAM GÜZEL ADAMDIR”

Kilo verdiği halde kendisini hala şişman olarak gördüğünü belirten Hakan Aysev, “Hala tombiğim, tombik adam güzel adamdır. Yemek yiyen adamdan zarar gelmez, sempatiktir” diyerek esprili bir dille kendisini ifade etti.

Luciano Pavarotti’nin öğrencisi olduktan sonra "Türk Pavarotti" diye anılan Hakan Aysev, birçok ülkeden opera şarkıları seslendirdi. Aysev, Ramazan ayı dolayısı ile repertuarında değişiklik yaparak “Sordum sarı çiçeğe" ve "Demedim mi” ilahilerini de kendi yorumuyla seslendirdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.