"Hakemler ne kadar iyiyse biz de o kadar iyiyiz"

"Hakemler ne kadar iyiyse biz de o kadar iyiyiz"
Teknik Direktör Şenol Güneş, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Hakemler ne kadar iyiyse biz de o kadar iyiyiz. Biz ne kadar iyiysek onlar da iyi. Onları kötülemek ve baskı altına almak, hem hakem hem de kulüplere zarar verir" dedi.

Teknik Direktör Şenol Güneş, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde gündeme dair açıklamalarda bulundu. "Oyuncularımın hepsi zeki, karakterli ve öz güvenli" diyen Güneş, "Onların hepsine çok güveniyorum. Bugünkü futbol anlayışlarının daha da üzerine koyarak şampiyonluk getirirler inşallah. Futbolu hayatımızın ilkesi olarak görmek doğru değil. Lyon maçında da en iyisini yaparak iyi bir sonuç almak istiyoruz. Alamasak da takımımızı gururla alkışlarız" diye konuştu.

"DİKKATLİ OLMAK ZORUNDAYIZ"

Lig şampiyonluğu açısından oynadıkları oyun ve aldıkları sonuçlarla avantajlı olduklarını dile getiren Şenol Güneş, "Galatasaray, Fenerbahçe ve Başakşehir var. Bahar dönemine girdik. Beşiktaş'ta da daha güzel günler görmek için dikkatli olmak zorundayız" şeklinde konuştu.

"HAKEMLER NE KADAR İYİYSE..."

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Hakemler de bizim paydaşımız. Hakemler ne kadar iyiyse biz de o kadar iyiyiz. Biz ne kadar iyiysek onlar da iyi. Onları kötülemek ve baskı altına almak, hem hakem hem de kulüplere zarar verir" dedi.

"LYON MAÇININ AYRI BİR HİKAYESİ OLACAK"

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanacak Lyon maçı hakkında da konuşan deneyimli çalıştırıcı, "Her maçın ayrı hikayesi var, Lyon maçının ayrı hikayesi olacak. Olağanüstü bir taraftar kitlesi gelecek. Biz de olağanüstü bir futbol oynayarak kendimizi göstermek istiyoruz. Onlar da hücum biz de hücum oynadığımıza göre iyi bir maç olacak. Beşiktaş Avrupa'da nasıl oynuyor bunu göstermek için de iyi bir sınav olacak. Turdan çok oynadığımız oyunla Lyon ile biz takım olarak neredeyiz bunu görmek istiyoruz" diye konuştu.

SAKATLARIN SON DURUMU

Sakatlıklar hakkında da bilgi veren Güneş, "Caner'in isteği çok fazla. Duygularıyla aklını karıştırıyor bazen. Fiziksel yüklemenin ardından gerginlik var adelesinde. Zamana ihtiyacı var düzelmesi için. Performansına bağlı ne zaman oynayacağı. Demba Ba daha dengeli gidiyor. Bu hafta olur, belki haftaya olur. Kendini hazırlıyor. Demba Ba lig maçlarında kullanılabilecek bir oyuncumuz. UEFA'da kullanılmıyor" açıklamasını yaptı.

ABOUBAKAR'IN KIRMIZI KART GÖRMESİ

Aboubakar'ın Antalya maçından sonra kendisiyle konuştuğunu dile getiren Şenol Güneş, "Aboubakar aslında çok çalışkan, istekli genelde. Oyuncu olarak da eksikleri var. Her geçen gün daha da iyi olduğunu düşünüyorum. Teknik taktik sıkıntıları var. Olympiakos maçında kafa attı, ne olursa olsun yanlış. Büyük oyuncunun davranışı da büyük olur. Antalya maçında ise Konya'da Necip nasıl dışarı atıldıysa, Aboubakar da öyle dışarı atılmıştır. Ben hakem olsam o sarı kartı vermem. Aboubakar'ı yargılamak, yok etmek doğru değil. Düzeltmezse o zaman değerlendirilir. Olympiakos maçında yanlıştı yaptı. İyi bir oyuncu olduğunu ve daha iyi olacağını da düşünüyorum" dedi.

"Hakemler ne kadar iyiyse biz de o kadar iyiyiz"

"Hakemler ne kadar iyiyse biz de o kadar iyiyiz"

Kaynak:

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.