Hakkari Belediyesi'nde Hummalı Çalışma

Hakkari Belediyesinde Hummalı Çalışma
Hakkari ve Beşiktaş Belediyesi’nin kentte ‘Kardeşlik Projesi’ kapsamında başlattığı hizmet mesaisi sürerken, yol çalışmalarını denetleyen Eş Başkan Dilek Hatipoğlu ise halka verdikleri hizmet sözünü tutacaklarını söyledi.

- Hakkari ve Beşiktaş Belediyesi’nin kentte ‘Kardeşlik Projesi’ kapsamında başlattığı hizmet mesaisi sürerken, yol çalışmalarını denetleyen Eş Başkan Dilek Hatipoğlu ise halka verdikleri hizmet sözünü tutacaklarını söyledi.

Hakkari ve Beşiktaş belediyeleri, ‘Kardeşlik Projesi’ kapsamında kent merkezinde başlattıkları çalışmalarla vatandaşı memnun etmeyi başarırken, kentin Hastane Kavşağı’ndan Merzan ve Bağlar mahalleleri, Bay köyü ve sanayi sitesine çıkan 2 kilometrelik yolda ise genişletme, yaya kaldırımı, refüj ve asfalt kaplama çalışmaları sürüyor. Başlatılan çalışmaları yerinde denetlemek için Sanayi Sitesi Kavşağı’ndaki yol çalışma sahasına giden Hakkari Belediyesi eş başkanları Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi, yüklenici firma müteahhitti ile görüşmeler yaptıktan sonra çalışan işçiler ile birlikte yapılan işleri inceleyip, işçilerden hava şartları ağırlaşmadan çalışmaların tamamlanması için hızlı çalışmalarını istedi.

“HALK İÇİN HİZMET MESAİSİ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK”

İşçilerin çalışmalarını yerinde inceleyip, hava şartlarının ağırlaşmadan buradaki çalışmaların tamamlanması için firma müteahhitti ve işçilere işi erken bitirme talimatı veren Hakkari Belediyesi Eş Başkanı Dilek Hatipoğlu, “Altı aylık bir süreç içerisinde bizler birçok mahallede yol çalışması yaptık. Bunlardan biri Gazi Mahallesi Şen Rampası, bir tanesi de Yeni Mahalle’de asfaltlama çalışmasıydı. Yine Biçer Mahallesi’nde yeni yol açma çalışması vardı. Şehir merkezindeki yolların refüjlerinde bir değişiklik yapıldı. En son Merzan Mahallesi’ndeyiz burada da 12 metre genişliğinde bir yol açıldı. Bay Köyü Kavşağı’ndan, Hastane Kavşağı’na kadar 3 bin ton sıcak asfalt dökülecek. Çalışmalarımıza hız veriyoruz. Sınırlı imkanlar doğrultusunda hareket ediyoruz. Bu sene Beşiktaş Belediyesi ile güzel bir projeye adım attık. Kardeş Belediye olduk. Bu kapsamda çalışmalarımız gayet güzel ve başarılı geçti. Bundan sonraki süreçte de birlikte çalışmalarımızı yürüteceğiz. Biz halkımıza verdiğimiz sözü yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.

HAKKARİ BELEDİYESİ'NDE HUMMALI ÇALIŞMA

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.