Hakkari'de 2 Kişi Tutuklandı

Hakkaride 2 Kişi Tutuklandı
Hakkari Valiliği yazılı bir açıklama yaparak, il merkezinde 18 Temmuz tarihinde iki aşirete mensup gençler arasında başlayan kavgaya karıştıkları belirtilen 2 kişinin tutuklandığını belirtti.

- Hakkari Valiliği yazılı bir açıklama yaparak, il merkezinde 18 Temmuz tarihinde iki aşirete mensup gençler arasında başlayan kavgaya karıştıkları belirtilen 2 kişinin tutuklandığını belirtti.

Akşam saatlerinde yapılan açıklamada, "İlimiz merkezinde 18 Temmuz 2014 tarihinde iki aşirete mensup gençler arasında başlayan kavganın büyüyerek devam etmesi sonucunda, 20 Temmuz 2014 tarihinde Mustafa Er isimli şahsın hayatını kaybetmesi olayı ile ilgili olarak Hakkari Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda İl Emniyet Müdürlüğümüz Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan operasyonel çalışmalarda olaya karıştıkları yönünde şüpheli bulunan S.G. ve A.G. isimli şahıslar 23.07.2014 günü gözaltına alınmış, alınan ifadelerinin ardından sevk edildikleri Sulh Ceza Mahkemesi'nce 'Kasten Adam Öldürmek' suçundan 24.07.2014 tarihinde tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edilmişlerdir. Olayla ilgili olarak başlatılan adli soruşturma devam etmektedir. Olayın aydınlatılması için yapılan çalışmalar aralıksız olarak devam etmekte olup, ilimizin huzur ve güvenliğinin sağlanması hususunda tüm vatandaşlarımızın katkıları beklenmektedir" denildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.