Hakkari’de ‘Haydi Sınırdaki Öğrencilere Siz De Bir Kitap Gönderin’ Kampanyası

Hakkari’de ‘Haydi Sınırdaki Öğrencilere Siz De Bir Kitap Gönderin’ Kampanyası
Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Derecik beldesinde görev yapan bir öğretmen, ‘Haydi Sınırdaki Öğrencilere Siz De Bir Kitap Gönderin’ kampanyası başlattı.

- Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Derecik beldesinde görev yapan bir öğretmen, ‘Haydi Sınırdaki Öğrencilere Siz De Bir Kitap Gönderin’ kampanyası başlattı.

Kuzey Irak’ın sıfır noktasında bulunan Derecik beldesindeki Şemdinli İMKB Çok Programlı Lise’de yaklaşık 3 yıldır görev yapan beden eğitimi öğretmeni Murat Öter, sınırdaki öğrencilerin üniversiteye hazırlanması için ön ayak oldu. Malatya doğumlu olan ve İstanbul’da ikamet eden Murat Öter, 2013 yılı Kurban Bayramı tatilindeyken öğrencilerinin arayarak üniversiteye hazırlık kitaplarına ihtiyacı olduğunu söylemesi üzerine ‘Haydi Sınırdaki Öğrencilere Siz De Bir Kitap Gönderin’ adı altında bir kampanya başlattı.

İHA muhabirinin telefonla ulaştığı Murat Öter, kendisinin beden eğitimi öğretmeni olduğunu ve branşıyla çok da alakası olmamasına rağmen taşın altına elini çekinmeden koymaya çalıştığını belirtti. Öter, “Sahip olduğu imkan ve şartların kısıtlılığını hiç düşünmeden sınırdaki çocukların her şeyden önce hepimizin evladı ve geleceği olduğunu bir daha hatırlayıp, sizin de taşın altına elinizi düşünmeden koymanızdır. Buradaki çocukların üniversiteye hazırlık kitaplarına ihtiyacı var. Herkesin bu çocuklara kitap yardımı yapmasını bekliyoruz” dedi.

HAKKARİ’DE ‘HAYDİ SINIRDAKİ ÖĞRENCİLERE SİZ DE BİR KİTAP GÖNDERİN’ KAMPANYASI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.