Hakkari’de İntihar Girişimi

Hakkari’de İntihar Girişimi
Hakkari’de ailevi sorunları olduğu iddia edilen şahıs, 6 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.Bulvar Caddesi üzerinde bulunan 6 katlı apartmanın terasına çıkan ve ismi öğreni...

Hakkari’de ailevi sorunları olduğu iddia edilen şahıs, 6 katlı bir binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Bulvar Caddesi üzerinde bulunan 6 katlı apartmanın terasına çıkan ve ismi öğrenilemeyen 30 yaşlarındaki kişi, intihar girişiminde bulundu. Olayın duyulmasıyla bölgeye itfaiye, AFAD, polis ve 112 ekipleri sevk edildi. Polisler bölgede güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri ise şahsın atlama ihtimaline karşı branda açtı. Belediye Eş Başkanı Dilek Hatipoğlu, Bınevş Kadın Merkezi’nde görevli bir sosyolog eşliğinde binanın teras katına çıkarak, intihar girişiminde bulunan şahsı ikna etmek için uzun süre çaba harcadı. Ekiplerin uzun süren çabalarının ardından intihar etmekten vazgeçen şahıs, polis kontrolünde ambulansa alınarak Hakkari Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Ailevi ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen şahsın, Batman nüfusuna kayıtlı olduğu bildirildi.

BELEDİYE EŞ BAŞKANI DİLEK HATİPOĞLU, BINEVŞ KADIN MERKEZİ’NDE GÖREVLİ BİR SOSYOLOG EŞLİĞİNDE BİNANIN TERAS KATINA ÇIKARAK, İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNAN ŞAHSI İKNA ETMEK İÇİN UZUN SÜRE ÇABA HARCADI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.