Hakkari’de Yangın

Hakkari’de Yangın
Hakkari’de elektrik kontağında çıkan kıvılcım bir evin yanmasına neden oldu.Edinilen bilgiye göre yangın, Yukarı Merzan Mahallesi’nde bulunan 3 nüfuslu Fahri Armut’a ait iki katlı toprak evin ikinci k...

Hakkari’de elektrik kontağında çıkan kıvılcım bir evin yanmasına neden oldu.

Edinilen bilgiye göre yangın, Yukarı Merzan Mahallesi’nde bulunan 3 nüfuslu Fahri Armut’a ait iki katlı toprak evin ikinci katında meydana geldi. Armut ailesi evde bulunmadığı bir sırada aniden çıkan yangın kısa sürede evin tamamını sardı. Yangında Armut ailesine ait ev eşyalarının tamamı yanarak kullanılamaz hale getirdi.

Bir kuramda asgari ücretle çalışarak ailesinin geçimini sağlayan Fahri Armut, bahçede ineklerini sağmaya giderken evde yangın çıktığını belirtti. Evdeki tüm elektronik eşyası, oturma grupları ve halılarının yandığını ifade eden Acar, zararının büyük olduğunu söyledi. Acar, “Dışarıda inekleri sağarken evde dumanlar çıktı. Hemen yangına müdahale ettim, ancak çok geç olmuştu. Daha önce ameliyat oldum ve belimde platin bulunmaktadır. Elektrik kontağından çıkan kıvılcımlar sonucu evim yandı. Ne yapacağımı bilemiyorum. Yetkililerden evimin yeniden onarılması için yardım eli bekliyorum” dedi.

HAKKARİ’DE YÜKSEK GELİRİM NEDENİYLE ELEKTRİK KONTAĞINDA ÇIKAN KIVILCIM BİR EVİN YANMASINA NEDEN OLDU.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.