Halk Oyunları Antrenörlük Kursu Devam Ediyor

Halk Oyunları Antrenörlük Kursu Devam Ediyor
Türkiye’de aynı zamanda Ankara ve Adıyaman illerinde açılan 3 Kademe Halk Oyunları Antrenörlük Kursu Adıyaman Gençlik Merkezinde devam ediyor.Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türki...

Türkiye’de aynı zamanda Ankara ve Adıyaman illerinde açılan 3 Kademe Halk Oyunları Antrenörlük Kursu Adıyaman Gençlik Merkezinde devam ediyor.

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Başkanlığı’nın ortaklaşa düzenlediği 3 kademe antrenörlük kursu 14 Mayısta sona erecek.

Ülkemizin kültürünü yaşatmak adına halk oyunlarının çok önemli olduğunu vurgulayan Adıyaman Gençlik hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, “2 Mayıs 2015 tarihinde başlayan 3 Kademe Halk Oyunları Antrenörlük Kursu’na çevre illerinde katılımıyla Adıyaman Üniversitesi öğretim üyeleri antrenörleri nezaretinde 9 bayan, 21 erkek olmak üzere toplam 30 kursiyer katılımıyla Gençlik Merkezi toplantı salonunda devam ediyor. Her ilimizin farklı farklı kültürünü gelecek nesillerle tanıştırmayı başaran halk oyunlarımız hakkında tüm detayları öğrenen antrenörlerimiz yeni nesillere kültürümüzü severek ve sevdirerek aşılamayı başaracaklarına inanıyorum” dedi.

TÜRKİYE’DE AYNI ZAMANDA ANKARA VE ADIYAMAN İLLERİNDE AÇILAN 3 KADEME HALK OYUNLARI ANTRENÖRLÜK KURSU ADIYAMAN GENÇLİK MERKEZİNDE DEVAM EDİYOR.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.