Hamile kadını darp eden saldırgan tutuklandı

Hamile kadını darp eden saldırgan tutuklandı
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 4 aylık hamile kadına saldırdığı iddiasıyla gözaltına alınan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 4 aylık hamile kadına saldırdığı iddiasıyla gözaltına alınan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ergenekon Mahallesi'nde ikamet eden hamile ve bir çocuk annesi Ebru Tireli (32) dün, evinin yakınında bulunan bir parkta spor yaptığı sırada kimliği belirsiz bir erkeğin saldırısına uğramıştı. İddiaya göre, kırmızı bir otomobilden inerek, genç kadının spor yaptığı alana gelen şahıs, "Bir daha burada yürüyüp, spor yapmayacaksın" dedikten sonra ayakkabısını çıkararak genç kadının yüzüne vurmaya başladı. Bu sırada dengesini kaybederek yere düşen Ebru Tireli'ye yerde de tekme ve ayakkabı ile saldırının sürdüğü ve kadının kafasını kaldırıma çarptığı öğrenildi.

"HAMİLEYİM DİYEREK YALVARDIM"

4 aylık hamile Ebru Tireli, yere düştükten sonrada karnına ve yüzüne vuran saldırgan genç kadının çığlık atması üzerine kaçtı. Yaşadıklarını büyük bir korku ve gözyaşı içerisinde anlatan Ebru Tireli, "Hamileyim ne olur vurma diyerek yalvardım, ne olduğunu anlamadım. Gözü dönmüş bir şekilde bana vurmaya devam etti. Yere düştüm, başımı kaldırıma vurdum, bu kez üzerime çıkıp, yüzüme vurmaya devam başladı... Hem küfür ediyor hem de vuruyordu. Sonra birden beni bırakıp kaçtı" dedi.

"BEBEĞİMİ KAYBEDECEĞİMİ DÜŞÜNDÜM"

Tireli, sözlerini şu şekil sürdürdü:

"Bir an için bebeğimi kaybettiğimi düşündüm. Kendime gelir gelmez eşimi aradım, büyük bir şok içerisinde hastaneye geldik ve Hemen kontrol altına alındım, tek tesellimiz çocuğumuzun iyi durumda olması... Hamile olduğum için o parkta sürekli spor yapıyorum, zaman zaman kızım ile birlikte de o parka gidiyoruz, böyle bir şeye hiç rastlamadım. Üzerimde kapşonlu bir mont vardı. Montumun her yeri kapalıydı. Erkek veya kadın olduğumun bile, ilk bakışta anlaşılması oldukça güçtü."

SALDIRGAN TUTUKLANDI

Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün kurduğu özel ekip tarafından dün akşam saatlerinde gözaltına alınan zanlı M.T. Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığınca sorguya alındı. Turgutlu'da esnaflık yaptığı öğrenilen M.T.'nin ilk ifadesinde suçlamaları kabul etmediği belirtildi. Görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda şahsa ait şüpheli aracın teşhis edildiği kaydedilirken, M.T.'nin daha önceden de saldırı suçuyla işlem gördüğü iddia edildi. Savcılıktaki sorgusunun ardından bugün mahkemeye çıkarılan M.T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.