Hamzaoğlu Derbi Kadrosunu Şekillendiriyor

Hamzaoğlu Derbi Kadrosunu Şekillendiriyor
Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kritik Beşiktaş derbisi öncesi kadroyu şekillendirmeye başladı.Spor Toto Süper Lig’de zirveyi hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, 33. hafta mücadelesinde Türk...

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kritik Beşiktaş derbisi öncesi kadroyu şekillendirmeye başladı.

Spor Toto Süper Lig’de zirveyi hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, 33. hafta mücadelesinde Türk Telekom Arena Stadyumu’nda Beşiktaş’ı ağırlayacak. Şampiyonluk yolunda yara almak istemeyen Aslan, sahaya mutlak 3 puan parolasıyla çıkacak. Tecrübeli teknik adam Hamza Hamzaoğlu, zorlu karşılaşma öncesi kadroyu şekillendirmeye başladı.

SAVUNMADA İSTİKRAR DEVAM EDECEK

Geçtiğimiz hafta cezası sebebiyle kaleyi Sinan Bolat’a devreden Muslera, görevi tekrar geri alacak. Hamzaoğlu, savunma hattında Chedjou’nun sakatlığının tam olarak geçmemesi sebebiyle Semih ve Hakan’ı görevlendirecek. Savunmanın kanatlarında ise Sabri ve Telles görev alacak.

SELÇUK İNAN BELİRSİZ

Sakatlığı süren tecrübeli orta saha oyuncusu Selçuk İnan’ın Beşiktaş karşısında forma giyip, giyemeyeceği yapılacak testlerin ardından belli olacağı öğrenildi. Yıldız ismin forma giyememesi halinde orta sahada Melo’nun yanında genç oyuncu Emre Çolak’ın görev alması bekleniyor. Kanatlarda Umut Bulut ve Yasin Öztekin’e şans vermesi beklenen teknik patron Hamzaoğlu’nun gol silahı ise Burak Yılmaz olacak.

SNEIJDER KARTAL’I AVLAMAK İSTİYOR

Sarı-kırmızılıların Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder ise takımın hücum organizasyonunu üstlenen isim olacak. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun Burak Yılmaz ile birlikte hücumdaki etkili silahlarından biri olan Sneijder, Beşiktaş’a karşı çıkacağı 5. maçında siyah-beyazlıların ağlarını havalandırmak istiyor. Gençlerbirliği mücadelesi sonrası basın mensupları ile yaptığı sohbette, Beşiktaş’a karşı golünün olmadığı hatırlatılan Sneijder, “Evet Beşiktaş’a karşı golüm yok ama şimdilik” yanıtını vermişti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.