Hamzaoğlu: ’’İki Gündür Uyuyamıyorum’’

Hamzaoğlu: ’’İki Gündür Uyuyamıyorum’’
Hamza Hamzaoğlu, Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst’ün kendisine karşı kırgınlıklarının olup olmadığıyla ilgili, ’’Dünde konuştuk, onlar açısından bir sıkıntı yok. ‘Yönetim olarak bir karar aldık’ dedi...

Hamza Hamzaoğlu, Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst’ün kendisine karşı kırgınlıklarının olup olmadığıyla ilgili, ’’Dünde konuştuk, onlar açısından bir sıkıntı yok. ‘Yönetim olarak bir karar aldık’ dediler. Kendimi eleştiriyorum ve iki gündür uyuyamıyorum’’ dedi.

Bursaspor ile Galatasaray arasında yarın oynanacak kupa finali öncesi her iki takımın teknik adamları fair-play çağrısı yaptı. Hak edenin kazandığı bir maç olmasını dileyen Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, birbirlerine başarı dileğinde bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası finalinde yarın Bursaspor ile Galatasaray, Bursa Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Saat 20.30’da başlayacak karşılaşmayı Bülent Yıldırım yönetecek. Mücadele öncesi her iki takımın teknik direktörleri ve kaptanları ortak basın toplantısında medya mensuplarının sorularını yanıtladı.

“İKİ GÜNDÜR UYUYAMIYORUM”

Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst’ün kendisine karşı kırgınlıklarının olup olmadığının sorulması üzerine Hamzaoğlu, “Abdurrahim ve Ali ağabey konusunda yönetimin aldığı bir karar vardı. Bizim aklımızda onları sahneye çağırmak vardı. Oradaki atmosfere kendimizi kaptırdık. Aklımıza geldiği anda hemen yan tarafa gittik. Onlar epey bekledikten sonra yukarı çıkmışlar. Dünde konuştuk, onlar açısından bir sıkıntı yok. ‘Yönetim olarak bir karar aldık’ dediler. Bizimle beraber gece gündüz demeden emek veren insanlar. Kendimi eleştiriyorum ve iki gündür uyuyamıyorum. Bunun üzüntüsünü hala yaşıyorum” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.