Hamzaoğlu’ndan transfer açıklaması

Hamzaoğlu’ndan transfer açıklaması
Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Macar yıldız Dzsudzsak ve Necid için takımdan ayrılacakmış gibi hazırlık yaptıklarını belirterek, "1-2...

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Macar yıldız Dzsudzsak ve Necid için takımdan ayrılacakmış gibi hazırlık yaptıklarını belirterek, "1-2 oyuncu daha takviye etmemiz gerekecek gibi görünüyor" dedi.

Yeşil-beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıkları kapsamındaki Avusturya'daki kampını tamamladı. Kampın genel bir değerlendirmesini yapan Teknik Direktör Hamza Hamzoğlu, kondisyon ve kuvvet ağırlıklı bir çalışma ortamında olduklarını belirterek, "Her ne kadar hazırlık maçlarını da bu periyoda koymuş olsak da bu maçları kondisyona yönelik ve biraz da taktiksel anlamda, antrenman gibi düşündük. Bunun içinde bu kampın iyi olduğunu düşünüyorum. İnşallah döndüğümüzde bütün eksiklerimizi tamamlayıp, lige de en iyi şekilde başlayacağız" dedi.

"Gidecekmiş gibi hazırlıklarımızı yapıyoruz"

Başkan Ali Ay'ın, "Kesin olarak Dzsudzsak ve Necid ile yollarımızı ayıracağız" şeklindeki açıklamalarının hatırlatılması üzerine Hamzaoğlu, "Şu anda bizim oyuncularımız. Tabi ki teklifler var ama anlaşılmaması durumunda onları da tamamen bu takımdan koparmak doğru olmaz. Anlaşılmadığı takdirde bizim kadromuzda olacak oyuncular ama onlar gidecekmiş gibi de biz hazırlıklarımızı yapıyoruz. Büyük ihtimalle gidecekler gibi görünüyor" dedi.

"1-2 oyuncu daha takviye etmemiz gerekecek gibi görünüyor"

Yaptığınız hazırlık transfer anlamında mı?" şeklindeki soruyu yanıtlayan tecrübeli çalıştırıcı, "Her anlamda düşünebilirsiniz. Transfere de ihtiyacımız olduğunda ki belki görünüyor... 1-2 oyuncu daha takviye etmemiz gerecek gibi görünüyor. Onların da kararını oturup, teknik ekip ve yönetim ile beraber bu kararları vereceğiz" şeklinde konuştu.

"Kötü gibi görünen tablonun içinde iyi şeyleri de gördük"

Kamptan beklediklerini aldıklarını ifade eden Hamzaoğlu, "Bu maç belki hepimizde olumsuz hava estirdi gibi oldu ama dün 1 buçuk ve iki saate yakın iki tane antrenman yaptık. Oyuncuların üstünde yorgunlukta vardı. Merter'i de görelim istedik. Sakatlıktan sonra hiç olmazsa buradan maç oynamadan göndermeyelim istedik. İlk 11'de başlattık. 45 dakika bugün için yeterliydi ona. Bu maçlar çok ölçü olmasın. Biz gerekli dersleri çıkarıyoruz ama takımımız güçlendiği ve formunu yakaladığı zaman çok keyif veren bir takım haline gelecek. Bunun sinyallerini de aldık. Kötü gibi görünen tablonun içinde iyi şeyleri de gördük" dedi.

"Del Valle de henüz arkadaşlarına, takıma alışmadı"

Bir basın mensubunun, "Bu takımın geçen seneden farkı ne olacak?" sorusuna ise deneyimli teknik adam, "Daha göze hoş gelen futbol oynayacak. Daha çok topa sahip olacak. Daha çok pozisyon üretecek. Şimdi savunma yönünü güçlendirmemiz gerekecek. Çünkü eğer pas yapan oyuncular ile oynuyorsanız biraz savunma yönünüz zayıf kalacaktır. Birlikte oyunu pekiştirebilirsek keyif veren bir takım haline geleceğiz. Eksik yanlarımızı iyi oyuncularla tamamladığımızı düşünüyorum. Sağ bekte eksiğimiz vardı. Serdar geldiğinden beri olumlu gelişme içinde. Stoperde eksiğimiz vardı, bence İsmail de olumlu bir görüntü çiziyor. Merter de oraya oturacaktır. Faty'nin direnci, gücü ihtiyacımız olduğu anda bize destek sağlayacak. Bilal, Pablo, Furkan ile teknik anlamda, oyunu kurma anlamında kendimizi hissettireceğiz. Del Valle de henüz arkadaşlarına, takıma alışmadı. Henüz o birlikteliği tam anlamıyla sağlayamadılar. O da bize çok katkı sağlayacak ve farklı bir görüntü çizeceğiz" diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.