Han’da Göz Taraması

Han’da Göz Taraması
Ankara’dan Eskişehir’in Han ilçesine gelen özel bir göz hastanesi uzmanları, ilçedeki vatandaşları göz taramasından geçirdi. Bu uygulama ile birlikte bazı göz problemlerinin büyümeden önüne geçilecek....

Ankara’dan Eskişehir’in Han ilçesine gelen özel bir göz hastanesi uzmanları, ilçedeki vatandaşları göz taramasından geçirdi. Bu uygulama ile birlikte bazı göz problemlerinin büyümeden önüne geçilecek.

İlçede yapılan uygulamayla ilgili bilgi veren Han Belediye Başkanı Erdal Şanlı, ilçedeki vatandaşların sağlıklarına büyük önem verdiklerini ifade etti. Bu amaçla birçok çalışma yaptıklarını anlatan Başkan Şanlı, ilçe sakinlerinin bu uygulamadan memnun olduğunu aktardı. Şanlı, “Vatandaşlarımızın göz taramasından geçilmesi amacıyla Ankara’da bulunun özel bir hastanenin uzmanları ilçemize geldi. Yapılan tarama ile gözlerinde sorun bulunan vatandaşlarımızın tedavileri yapılacak. İleri derecede göz hastalığı tespit edilen vatandaşlar Ankara’ya servis ile götürülecek, tedavilerinin ardından yeniden ilçemize getirilecek. Vatandaşlarımız bu uygulamadan oldukça memnunlar. Bu şekilde yapılan taramalar ile bazı sorunların da büyümeden önüne geçilecek. Vatandaşımızın sağlığını düşünmek zorundayız. İlerleyen zamanlarda da bu tür çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bu çalışmaya katkı sağlayan bütün doktorlarımıza ve ilgililere teşekkür ederim” dedi.

ANKARA’DAN ESKİŞEHİR’İN HAN İLÇESİNE GELEN ÖZEL BİR GÖZ HASTANESİ UZMANLARI, VATANDAŞLARI GÖZ TARAMASINDAN GEÇİRDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.