Hanefi Bostan'dan Sendika Üyelerine 'Yabancı Dil' Müjdesi

Hanefi Bostandan Sendika Üyelerine Yabancı Dil Müjdesi
Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen İstanbul İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. M. Hanefi Bostan, İstanbul’da bulunan Londonhouse-Uluslararası Dil Okulu ile yaptıkları anlaşma gereği, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikaların üyeleri, eş ve çocukları ile 1. derece yakı

- Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen İstanbul İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. M. Hanefi Bostan, İstanbul’da bulunan Londonhouse-Uluslararası Dil Okulu ile yaptıkları anlaşma gereği, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikaların üyeleri, eş ve çocukları ile 1. derece yakınlarının İngilizce ve Almanca kurslarından yüzde 30 indirimli ve taksitle ödeme imkanlarından yararlanacaklarını bildirdi.

Hanefi Bostan, sendika üyeleri ve yakınlarına yabancı dil öğrenme imkanı getiren bir anlaşma imzaladıklarını belirtti. Bostan yaptığı açıklamada, “Türkiye Kamu-Sen İstanbul teşkilatı olarak merkezi İstanbul’da bulunan Londonhouse-Uluslararası Dil Okulu ile yaptığımız anlaşma gereği Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendikaların üyeleri, eş ve çocukları ile 1. derece yakınları İngilizce ve Almanca kurslarından yüzde 30 indirimli ve taksitle ödeme imkanlarından yararlanacaklardır. Uluslararası Dil Okulu (Londonhouse) İstanbul’da Pendik, Kadıköy, Bakırköy, Bahçeşehir, Beylikdüzü, Avcılar ve Gaziosmanpaşa ilçelerinde ve Taksim’de bulunan kurs merkezlerinde üyelerimiz ve yakınlarına Genel İngilizce, Junior English (7-14 yaş çocuk programı), akademik Yabancı Dil Sınavı (YDS), İngilizce Konuşma ve Genel Almanca kursları verecektir” diye konuştu.

Bostan, "Bu imkandan Türkiye Kamu-Sen’e bağlı bütün sendikaların (Türk Eğitim-Sen, Türk Büro-Sen, Türk Sağlık-Sen, Türk Ulaşım-Sen, Türk Yerel Hizmet-Sen, Türk Haber-Sen, Türk Diyanet Vakfı-Sen, Türk İmar-Sen, Türk Enerji-Sen, Türk Tarım Orman-Sen, Türk Kültür Sanat-Sen, Türk Emekli-Sen) üyeleri, eş ve çocukları ile 1. derecedeki yakınlarının tamamı faydalanabilecektir. Üyelerimize önemle duyurulur" ifadelerine yer verdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.