Hasan Vezir’den Derbi Yorumu

Hasan Vezir’den Derbi Yorumu
Eski milli futbolcu Hasan Vezir, hafta sonu oynanacak derbi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Vezir, “Galatasaray yendiğinde zaten avantaj yakalayacak ama Fenerbahçe kaybederse de her şey bitmiş değil...

Eski milli futbolcu Hasan Vezir, hafta sonu oynanacak derbi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Vezir, “Galatasaray yendiğinde zaten avantaj yakalayacak ama Fenerbahçe kaybederse de her şey bitmiş değil” dedi.

Sarıgazi Stadı’nın açılışına katılan Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi takımlarda forma giyen eski milli futbolcu Hasan Vezir, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisini yorumladı. Bütün derbilerin zor geçtiğini belirten Vezir, “Bu takımların başında Türk hocaların olması bizi gururlandırıyor. Hak eden kazansın. Zor geçecek. Galatasaray Hamza hocayla iyi çıkış yakaladı. Motivasyon olarak Kadıköy’e iyi gidecek. Fenerbahçe de son iki haftadır puan kayıpları yaşıyor. Fenerbahçe’nin galibiyete ihtiyacı var. Galatasaray’ın en kötü beraberlikle dönmesi avantaj olacaktır. Fenerbahçe kaybederse ligden kopmaz. Geçmişte de bu tür sonuçlar oldu. Galatasaray kazanırsa büyük avantaj yakalar. Fenerbahçe kaybederse motivasyon olarak geriye düşer. Lig sonuna kadar bu şampiyonluk mücadelesi devam edecektir. Bu sistemde iki maç kazandığında dengeler değişiyor. Her takım puan kaybedebiliyor. Anadolu takımlarına karşı da puan kaybediliyor. Galatasaray yendiğinde zaten avantaj yakalayacak ama Fenerbahçe kaybederse de her şey bitmiş değil” ifadelerini kullandı.

İki takımdaki oyuncuları da değerlendiren Vezir, “Burak’ın oynayıp oynamayacağını bilmiyoruz. Sneijder’i kilit oyuncu olarak gösterebiliriz. Fenerbahçe’de ister istemez sakatlar ve cezalılar büyük sıkıntı oluşturdu. Sadece Emre’nin durumu belli değil. Emenike son maçlarda gol atamıyor ama Fenerbahçe bu maçta öne çıkabilir” diye konuştu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.