Hasırcılar Mahallesinde Asfaltlama Çalışmaları

Hasırcılar Mahallesinde Asfaltlama Çalışmaları
Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ilçesine bağlı Hasırcılar Mahallesinde asfaltlama çalışmaları yaptı.Battalgazi ilçesinin kuzeyinde bulunan Hasırcılar Mahallesi yolu ile birlikte İnönü Üniver...

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ilçesine bağlı Hasırcılar Mahallesinde asfaltlama çalışmaları yaptı.

Battalgazi ilçesinin kuzeyinde bulunan Hasırcılar Mahallesi yolu ile birlikte İnönü Üniversitesinin Battalgazi Kampüs yolu da Büyükşehir Belediyesince asfaltlandı. 15 kilometre uzunluğundaki yolda 150 ton emülsiyon kullanıldı. Yapılan asfalt ve yol hizmetlerini değerlendiren Hasırcılar Mahalle Muhtarı Mustafa Güllü, Malatya Büyükşehir Belediyesinin kaliteli ve güzel asfalt çalışmaları yaptığını söyledi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ekibine teşekkür eden Muhtar Güllü, “Yolumuzun eski halini görmenizi isterdim. Her yer köstebek yuvaları gibi çukurlarla doluydu. Uzun yıllardır ihmal ediliyorduk. Yıllardır ihmal edilenleri şimdi Büyükşehir Belediyemiz yapıyor. Yapılan asfalt serimi kaliteli, artık araçlarımız çok sık arıza vermeyecek. Yapılan çalışma ile mahallemizin de çehresi değişti. Bu hizmetlerin gelmesini sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, BATTALGAZİ İLÇESİNE BAĞLI HASIRCILAR MAHALLESİNDE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI YAPTI.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.