Hasret Bitiyor

Hasret Bitiyor
Kahramanmaraş Ufka Yolculuk- 4 Hadis Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buluyor

Kahramanmaraş Ufka Yolculuk- 4 Hadis Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buluyor

Bu yıl, “Yılın Projesi” seçilerek yükselişini sürdüren organizasyona, 100’ü aşkın sivil toplum kuruluşu proje ortağı olarak destek sağladı. Sınav sonucunda Kahramanmaraş’ta başarılı olanlar, 06 Mayıs Cuma akşamı saat 20 : 00’ da Necip Fazıl Kültür Merkezi’nde yapılacak olan muhteşem bir törenle ödüllendirilecek. Törende, Dr. Fatih Koca Türk Tasavvuf Musikisi eserlerini seslendirecek.

Zinde Gençlik, Spor ve İzcilik Kulübü ile Son Peygamber Platformu tarafından 3 Nisan 2016 Pazar günü 81 İlimiz ve Lefkoşe’de yapılan; aynı zamanda 61 Ülkeden de online olarak katılımın sağlandığı 7’den 70’e her kesimden baba-oğul, dede-torunun birlikte katıldığı Ufka Yolculuk-4 Hadis Yarışmasının Ödülleri sahiplerini buluyor.

Toplamda 360 bin kişinin müracaat ettiği yarışmayı Kahramanmaraş’ta da yarışmanın Proje ortağı olan Merdan Ahlâk Kültür ve Çevre Derneği ile Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü, Son Peygamber Platformu; Kur’an’ın Anlamıyla Buluşmak Platformu ve Nida Hanımlar Derneği birlikte gerçekleştirmişti. Sınavın İl Sorumlusu İzzettin PAK, Kahramanmaraş il genelinde 48 okul ve 3 cezaevi olmak üzere toplam 51 sınav merkezinde, 6500 katılımcı ve 300 gönüllü gözetmen ile bu sınavın yapıldığını ifade etti.

Yarışmayı 100’den fazla STK destekledi

Türkiye genelinde dereceye girenlere 16 umre seyahati, 28 tablet bilgisayar ve toplamda 15 bin TL para ödülü verilirken Kahramanmaraş ilinde de A, B, ve C Kategorilerindeki ilk beş kişiden oluşan toplam 15 yarışmacıya 1 Umre ödülü olmak üzere çeşitli sayılarda altın ödülü takdim edileceğini belirtti.

Yarışmaya ülke genelinde yoğun bir ilgi olduğunu belirten Ufkayolculuk-4 Hadis Yarışması İl Sorumlusu İzzettin Pak, bu katılımdan duydukları memnuniyeti belirterek tüm katılımcılara ve yarışmada görev alarak emeği geçen herkese ve katkı sağlayan tüm sponsorlar teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.