Hastane Çalışanlarına Doğum Günü Sürprizi

Hastane Çalışanlarına Doğum Günü Sürprizi
Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Dr. Talat Küçük tarafından başlatılan doğum günü kutlama kartlarıyla karşılaşan hastane çalışanları, ellerine ulaşan doğum günü kutlama kartları ile mutluluk yaşıyor.

- Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Dr. Talat Küçük tarafından başlatılan doğum günü kutlama kartlarıyla karşılaşan hastane çalışanları, ellerine ulaşan doğum günü kutlama kartları ile mutluluk yaşıyor.

Hastanede her alanda çalışan hastane personellerinin doğum günü listesi çıkarılarak hastane yöneticisi Dr. Talat Küçük’ün doğum günü kutlama mesajları içeren doğum günü kartları her gün bir hastane personeline veriliyor. İş yoğunluğundan ya da hayatlarında doğum günü mesajı almayan onlarca hastane personeli, Dr. Talat Küçük tarafından gönderilen doğum günü kartlarıyla karşılaşınca adeta şaşkınlıklarını gizleyemiyorlar. Bu tür uygulamaların oldukça önemli ve hastane çalışanlarına moral ve destek olduğunu belirten hastane çalışanları, “Hastane yöneticimiz Dr. Talat Küçük tarafından uygulamaya konulan doğum günü kutlama kartları oldukça anlamlı bir çalışma. Hayatları boyunca doğum günü kutlamamış arkadaşlarımız da var, yoğunluktan doğum gününü unutan ve kutlayamayan arkadaşlarımız da var. Ama ne güzeldir ki, hastane yöneticimiz anlamlı ve hastane personellerini düşünerek böyle bir uygulama gerçekleştirmiş ve onlara ne kadar önem verdiğini ne kadar değer verdiğini ortaya koymuştur. Bizler kendisine sonsuz teşekkürler ediyoruz” şeklinde konuştular.

Konuyla alakalı olarak Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yönetici Dr. Talat Küçük ise, “Bizler her konuda hastane çalışanlarımızın yanındayız. Onları bir nebze de olsa mutlu edebiliyorsak ne mutlu bizlere” dedi.

HASTANE ÇALIŞANLARINA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.