Hastane personeline Suriyeli dayağı

Hastane personeline Suriyeli dayağı
Kilis Devlet Hastanesi'nde Bilgi İşlem personeli olarak görev yapan Ekrem Şentekin, bir grup Suriyeli tarafından darp edildikten sonra bıçakla yüzünden...

Kilis Devlet Hastanesi'nde Bilgi İşlem personeli olarak görev yapan Ekrem Şentekin, bir grup Suriyeli tarafından darp edildikten sonra bıçakla yüzünden yaralandı.

Hastane bilgi işlem personeli Ekrem Şentekin'e bir grup Suriye'nin saldırmasıyla ilgili olarak Öz Büro İş Sendikası Kilis Temsilciliği tarafından basın açıklaması yapıldı.

Öz Büro İş Sendikası Kilis Temsilcilisi Ercüment Özaytaç, Şentekin'e saat 16.00 sıralarında saldırı düzenlendiğini ifade ederek, "Arkadaşımız görevi başında iken darp edilmiş, yüzüne bıçak darbeleri almıştır. Bugün arkadaşımıza yapılan saldırının yarın bizlere de olabilir. Ekrem Şentekin'e yapılan saldırıyı kınıyoruz. Bu saldırıyı yapanların gerekli cezayı almaları için sendika olarak sonuna kadar arkasında olacağız" dedi.

Ekrem Şentekin ise yaptığı açıklamada, "Suriyeli grubun içeride ses yapmamasını, düzgün konuşmasını istedim. Ben Türkçe biliyorum, Sen nasıl konuşursun diyerek ben içeriden çıkarken bana saldırdılar. 2 kişiydik diyerek yalan söylüyorlar. 8-9 kişilerdi, emniyet güçlerine çok teşekkür ediyorum ilgilendikleri için" ifadelerini kullandı.

Hastane personeline Suriyeli dayağı

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.