Hastane Yönetimi Hastane İnşaatını Gezdi

Hastane Yönetimi Hastane İnşaatını Gezdi
Manisa'nın Selendi ilçesinde yapımı devam eden Devlet Hastanesi binasını gezen Hastane Yönetimi çalışmalar hakkında inşaatı yapan Müteahhit firmadan bilgi aldı.

- Manisa'nın Selendi ilçesinde yapımı devam eden Devlet Hastanesi binasını gezen Hastane Yönetimi çalışmalar hakkında inşaatı yapan Müteahhit firmadan bilgi aldı.

Selendi Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi ve Başhekimi Op. Dr. Tunay Ataman, İdari ve Mali İşler Müdürü Osman Tutar, Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü Emine Akarsu kaba inşaatı tamamlanmak üzere olan 25 yataklı Yeni Devlet Hastanesinin inşaatını gezip, incelemelerde bulundular. Hastane Yöneticisi ve Başhekimi Op. Dr. Tunay Ataman, Şantiye Şefi İnşaat Mühendisi Engin Aktan’dan hastane inşaatının son durumu hakkında bilgi aldı. İnşaat firmasıyla diyalog halinde olduklarını söyleyen Başhekim Op. Dr. Tunay Ataman, yönetim birimleriyle birlikte yapım aşamasında hastane inşaatının noksanlarını tespit ederek noksanların giderilmesinde yardımcı olduklarını söyledi. Bin 642 metrekareye oturacak olan binanın teras katıyla birlikte 4 kat ve 4 bin 861 metrekare kapalı alana sahip olacağını belirten Ataman, yeni hastanenin 25 yataklı olduğunu, 15 odanın tek kişilik duş ve tuvaletli, 5 odasının 2 yataklı duş ve tuvaletli, ek olarak da 5 yataklı da diyaliz ünitesinin olacağı belirtildi. Eski hastaneye göre kullanım alanı yaklaşık 1,5 kat daha büyük olacak hastanenin daha verimli bir şekilde çalışacağını kaydeden Başhekim Op. Dr. Tunay Ataman, yeni hastaneye taşındıktan sonra sağlık hizmetlerinin kalitesinin Selendi'de daha da artacağını söyledi.

Ataman, "Yeni hastanemize geçtikten sonra, fiziki kapasitemiz fazlasıyla artacak. Bu da sağlık alanında kaliteyi artıracak. Selendi’de yeni hastanenin yapılmasıyla birlikte sağlık çalışanları olarak öncelikli amacımız hastalarımızı rahat ettirip, sağlıklarına kavuşturmak olup hasta veren değil Hasta Kabul eden bir kurum haline getirmek olacak" dedi.

Şantiye Şefi İnşaat Mühendisi Engin Aktan ise yapım işlemlerinin tüm hızıyla devam ettiğini, hedeflerinin hastaneyi bitiş tarihinden önce teslim etmek olduğunu söyledi.

HASTANE YÖNETİMİ HASTANE İNŞAATINI GEZDİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.