Hatay’da Yakalanan Kişi Işid Üyesi Çıktı

Hatay’da Yakalanan Kişi Işid Üyesi Çıktı
Genelkurmay Başkanlığı, Hatay’da güvenlik güçlerinin yaptığı yol kontrolünde terör örgütü IŞİD mensubu bir teröristin silahıyla birlikte yakalandığını açıkladı.Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açık...

Genelkurmay Başkanlığı, Hatay’da güvenlik güçlerinin yaptığı yol kontrolünde terör örgütü IŞİD mensubu bir teröristin silahıyla birlikte yakalandığını açıkladı.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, DEAŞ terör Örgütü mensubu bir terörist, güvenlik güçleri tarafından, Hatay’ın Hassa ilçesinde yapılan yol kontrol devriyesinde yakalandığı belirtilerek söz konusu teröristle beraber; bir adet Kalaşnikof piyade tüfeği, kalaşnikof piyade tüfeğine ait bir adet şarjör ve 30 adet mermi, bir adet termal silah dürbünü ile muhtelif malzeme ele geçirildiği kaydedildi.

TERÖRİST TESLİM OLDU

Bölücü terör örgütü mensubu bir teröristin, Bingöl Karlıova’da güvenlik güçlerine silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğu kaydedildi.

HATAY VE ANTALYA’DA BAYRAĞA SALDIRI

Dört kişilik bir grup tarafından, Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde bulunan Mehmet Akif ERSOY İmam Hatip Ortaokulunun bahçesindeki Türk Bayrağının bayrak direğinden indirildiği belirtildi. Ayrıca, kimliği meçhul kişi veya kişiler tarafından, Hatay’ın Dörtyol ilçesinde bulunan Aile Sağlığı Merkezinin önündeki Türk bayrağının, bayrak direğinden indirilerek alındığı bildirildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.