Hataylı şehidin baba ocağında yas var

Hataylı şehidin baba ocağında yas var
Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin dün gece gerçekleştirdiği saldırı sonucu şehit olan Özel Harekat Polisi Cuma Bilek'in (28) Hatay'ın merkez Antakya ilçesi...

Şırnak'ta PKK'lı teröristlerin dün gece gerçekleştirdiği saldırı sonucu şehit olan Özel Harekat Polisi Cuma Bilek'in (28) Hatay'ın merkez Antakya ilçesi Açıkdere Mahallesi'ndeki baba evine acı haber ulaştı.

Cuma Bilek'in şehadet haberini baba Abdullah ve anne Fatma Bilek'e, Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, beraberindeki polis, askeri yetkililer ve sağlık ekipleriyle birlikte verdi. Şehidin haberinin alınmasının ardından baba evinden acı çığlıklar yükselirken, şehidin komşuları da evlerine Türk bayrakları astı. Mahalle Camii'nden de şehidin şehadet haberi salayla birlikte mahalle halkına duyuruldu. Şehit Cuma Bilek'in cenazesinin bugün saat 15.00'te Açıkdere Mahallesi'nde düzenlenecek törenin ardından Açıkdere Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verileceği açıklandı.

Melahat Bilek ile evli olan şehit Özel Harekat Polisi Cuma Bilek'in 28 Nisan'da görevli olduğu Kahramanmaraş'tan geçici görevle Şırnak'a gittiği öğrenildi. 5 kardeşin 2.'si olan şehidin 2013 doğumlu Fatma Hilal ve 2015 doğumlu Elif Duru isimli 2 kızı olduğu belirtildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.