Hatipoğlu Hayranları, Kapalı Spor Salonuna Sığmadı

Hatipoğlu Hayranları, Kapalı Spor Salonuna Sığmadı
Kutlu Doğum Haftası kapsamında Malatya’da düzenlenen Asrı Saadet gecesine yoğun katılım oldu. Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu ve mevlithan Sedat Uçan’ı dinlemek isteyen binlerce kişi salona sığmadı.Malatya B...

Kutlu Doğum Haftası kapsamında Malatya’da düzenlenen Asrı Saadet gecesine yoğun katılım oldu. Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu ve mevlithan Sedat Uçan’ı dinlemek isteyen binlerce kişi salona sığmadı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. ile İl Müftülüğü’nün ortaklaşa düzenlediği Asrı Saadet Gecesi Malatya Atatürk Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Geceye AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Milletvekili Mustafa Şahin, İl Müftüsü Ümit Çimen, Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabri Akın, çok sayıda kurum amiri ile binlerce vatandaş katıldı.

Etkinliğin yapılacağı salon saatler öncesinde tıka basa dolarken çok sayıda kişi yer olmaması nedeniyle salona giremedi. Yoğun ilginin olduğu gecede ilk olarak söz alan Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabri Akın, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Malatyalılarla bir araya geldiklerini belirterek programa katılan herkese teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından İlahiyatçı Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu, dinleyenleri Peygamber efendimizin yaşadığı o dönemlere götürdü. Hatipoğlu, hadis ve dualarla Kutlu Doğum Haftası ruhuna yakışır bir anlatım gerçekleştirdi. Sedat Uçan da söylediği ilahilerle Hz. Muhammed’e olan sevgiyi daha da perçinleştirdi.

Gece ayrıca, geçen günlerde gerçekleştirilen "En sevgiliye özlem" şiir yarışmasında dereceye girenlere ödül takdim edildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.