Hayad Bayramı Barınakta Kutladı

Hayad Bayramı Barınakta Kutladı
Foça’da üç yıldır faaliyet gösteren Hayvanlara Yardım Derneği (HAYAD), bayramı barınakta can dostlarıyla birlikte kutladı.

- Foça’da üç yıldır faaliyet gösteren Hayvanlara Yardım Derneği (HAYAD), bayramı barınakta can dostlarıyla birlikte kutladı.

Başkanlığını Prof.Dr.Huriye Kuruoğlu’nun yürüttüğü HAYAD, bu bayramı barınak gönüllüsü Ayten hanım ve HAYAD üyeleri ile birlikte can dostlarının temizliklerine yardım ederek ve severek geçirmeyi tercih etti.

Prof.Dr.Huriye Kuruoğlu, bayramdan üç gün önce mama ve ekmek takviyesi yaparak bayramda aç kalmamalarını sağladıklarını, bayramda da can dostlarını yalnız bırakmamak için gittiklerini ve giderken de yavru köpeklere yoğurt ve süt ve barınak gönüllüsü Ayten hanıma da tatlı alarak gittiklerini ifade etti.

Kuruoğlu, barınaktaki dostlarının mama, ilaç ve temizlik ihtiyaçları kadar sevgiye de ihtiyaçları olduğunu ve onlarla birlikte olmanın insana inanılmaz bir huzur verdiğini söyledi. Kuruoğlu, hayvanseverlerin ille de bir dernek üyesi olmasalar da, arada bir barınağa uğramalarının hem kendilerine hem de oradaki dostlarımıza iyi geleceğini ifade etti.

HAYAD BAYRAMI BARINAKTA KUTLADI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.