“Hayata Gülümseyen Gözler” Protokolü İmzalandı

“Hayata Gülümseyen Gözler” Protokolü İmzalandı
Gençlik ve Spor Bakanlığı 2. Dönem Proje çağrı dönemi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, İl Denetim Serbestlik Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü kurumları paydaşlığında Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Proje ekibince

- Gençlik ve Spor Bakanlığı 2. Dönem Proje çağrı dönemi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Halk Sağlığı Müdürlüğü, İl Denetim Serbestlik Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü kurumları paydaşlığında Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Proje ekibince madde bağımlılığına karşı hazırlanan “Hayata Gülümseyen Gözler” adlı projede ön protokol imzaları atıldı.

Rize'de Gençliğe hizmet veren kuruluşlar madde bağımlılığının önüne geçmek ve zararlı alışkanlık kullanımı ile sonuçları hakkında insanları duyarlılaştırmak için bir araya gelen proje ekipleri " Hayata Gülümseyen Gözler" projesini Gençlik ve Spor Bakanlığının onayına sundular.

Gerçekleştirilmesi düşünülen projenin hedef kitlesinin madde bağımlılığı konusunda en büyük risk grubunda olan gençler, anne babalar ve yetişkinler olduğu bildirilirken "Sağlıklı bir nesil, mutlu bir gelecek için maddeye değil, hayata bağlan" sloganlı proje kapsamında okullarda ve üniversitelerde seminerler düzenleneceği öğrenildi.

Projenin hayata geçmesi ile birlikte Rize Gençlik Merkezi öncülüğünde kampanyalar, afişler, yarışmalar, sosyal faaliyetler, Gençlik festivalleri ve sanatsal ve spor etkinlikleri düzenlenecek.

“HAYATA GÜLÜMSEYEN GÖZLER” PROTOKOLÜ İMZALANDI

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.