"Hayırlı Olsun" Ziyaretleri Sürüyor

Hayırlı Olsun Ziyaretleri Sürüyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye "Hayırlı Olsun" ziyaretleri devam ediyor. Ziyaretlerde Başkan Özhaseki'ye başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür edilirken hizmetlerin devamı için de temennide bulunuldu.

- Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye "Hayırlı Olsun" ziyaretleri devam ediyor. Ziyaretlerde Başkan Özhaseki'ye başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür edilirken hizmetlerin devamı için de temennide bulunuldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ilk olarak Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay ziyaret etti. Ziyarette Kooperatif ve Şeker Fabrikası'nın yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Başkan Özhaseki'yi tebrik eden Hüseyin Akay, "Allah hayırlı eylesin. Zaten güzel ve hayırlı hizmetler yapıyorsunuz. Allah bunun devamı için fırsat verdi" diye konuştu.

Başkan Özhaseki'yi daha sonra Osman Hulusi Efendi Vakfı başkan ve yöneticileri ziyaret ederek bir süre görüştü. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz ve yönetimi ile Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı ve yönetimi de Başkan Özhaseki'yi ziyaret ederek "Hayırlı olsun" temennisinde bulundu.

Başkan Özhaseki daha sonra Erciyes Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa ve dekan yardımcıları, şehirlerarası otobüs firmalarının sahipleri ve yöneticileri ile Özel Uzman Diş Hastanesi Başhekimi Çetinay Örten ve diş hekimlerini kabul etti. Ziyaretlerde, Başkan Özhaseki tebrik edildi ve başarılı hizmetlerinin devamı temennisinde bulunuldu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.