Hayırsever İş Adamından Taziye Evi

Hayırsever İş Adamından Taziye Evi
Şanlıurfa'nın metropol Karaköprü ilçesinde hayırsever bir iş adamı tarafından yaptırılacak olan taziye evinin temeli atıldı.

- Şanlıurfa'nın metropol Karaköprü ilçesinde hayırsever bir iş adamı tarafından yaptırılacak olan taziye evinin temeli atıldı.

Karaköprü ilçesine bağlı Atakent mahallesinde hayırsever iş adamı Yasin Arıcı tarafından yapımına başlanacak olan taziye evinin temel atma törenine, Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Belediye Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, taziye evini yapımını üstlenen iş adamı Yasin Arıcı ve oğulları Serdar, Serkan Arıcı ile Karaköprü Müteahhitler Dernek Başkanı Muharrem Aydın katıldı.

Hayırsever iş adamı Yasin Arıcı tarafından yaptırılacak taziye evinin yaklaşık 300 metrekarelik alana kurulacak yerin içerisinde mescit, yemek odaları kadın ve erkek bölümlerinin yer alacağı ve tahmini 2015 yılının mart ayında bitirileceği belirtildi.

Temel atma töreninde konuşun Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, “Allah Şanlıurfa’daki İş adamlarımızdan razı olsun. İşadamı Yasin Arıcı, ilçemizin Atakent mahallesinde hem kadınlar hem de erkekler için bir taziye evi inşaatına başladı. Ben öncelikle böyle hayra gönül veren tüm insanlarımızı kutluyorum. Onlara teşekkür ediyorum. Allah razı olsun diyorum. İnşallah çok kısa bir sürede Atakent mahallemizin kadın ve erkek taziye evi bitmiş olacak ve mahallemizin hizmetine girmiş olacak” dedi.

İş adamı Yasin Arıcı ise yaptığı açıklamada, “Allah başkanımızdan razı olsun. Biz de temel atma töreni için buradayız. İnşallah Mart ayında faaliyete geçecektir” diye konuştu.

HAYIRSEVER İŞ ADAMINDAN TAZİYE EVİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.