Hayırsever İşadamı Reşat Erdoğan, Sünnet Ettirdiği Çocukları Ziyaret Etti

Hayırsever İşadamı Reşat Erdoğan, Sünnet Ettirdiği Çocukları Ziyaret Etti
Hayırsever İşadamı Reşat Erdoğan, düzenlediği sünnet şöleni ile sünnet ettirdiği çocukları ve ailelerini ziyaret ederek, okul ihtiyaçlarını karşıladı.

- Hayırsever İşadamı Reşat Erdoğan, düzenlediği sünnet şöleni ile sünnet ettirdiği çocukları ve ailelerini ziyaret ederek, okul ihtiyaçlarını karşıladı.

Malatya'da 903 çocuğu sünnet ettiren işadamı Reşat Erdoğan, Özal Köyüne giderek, burada sünnet ettirdiği çocuklar ve aileleriyle bir araya geldi. Erdoğan, çocukların okul masrafları ile ilgili olarak yardımda bulundu.

Köylülerin teşekkür ettiği Erdoğan, “Sünnet şöleninden sonra okulların açılması nedeniyle tüm sünnet ettirilen çocuklarımızın bulunduğu mahalleri ziyaret ediyorum. Bu nedenle Özal Mahallemizi de ziyaret ederek, burada kirvelerimle bir araya geldim. Özal Köyündeki kirvelerimizi gördük, okul başlangıç masraflarını kendilerine ilettik. Sağ olsun Özal Köyü Muhtarımız ve hemşerilerimiz bizi ağırladılar. Kirvelik sünnet ve düğünle bitmiyor, ömür boyudur. Kirvelik ömür boyu devam eder ve bir çok akrabalıktan daha önemlidir. Bizden sonrada çocuklarımız devam ettirecek. Özal Mahallesi sakinlerine teşekkür ediyorum” dedi.

HAYIRSEVER İŞADAMI REŞAT ERDOĞAN, SÜNNET ETTİRDİĞİ ÇOCUKLARI ZİYARET ETTİ

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.