Hazırlık Maçı

Hazırlık Maçı
Bilecik’i 2015-2016 sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da temsil edecek Bilecik İl Özel İdarespor hazırlık maçında Bilecik 1. Amatör Lig temsilcisi 1308 Osmaneli Belediyespor’u 3-1 yendi.Bilecik Edeb...

Bilecik’i 2015-2016 sezonunda Bölgesel Amatör Lig (BAL)’da temsil edecek Bilecik İl Özel İdarespor hazırlık maçında Bilecik 1. Amatör Lig temsilcisi 1308 Osmaneli Belediyespor’u 3-1 yendi.

Bilecik Edebali Stadı yanında bulunan sentetik sahada oynanan hazırlık maçında Bilecik İl Özel İdarespor rakibini rahat bir skorla geçerek bu ay içinde başlayacak olan BAL’a hazırız mesajı verdi. Maça iyi başlayan Bilecik İl Özel İdarespor maçın 20’inci dakikasında Berkay Gezer ile durumu 1-0 yaptı. Bu gol sonrası atak bir oyun sergileyen 1308 Osmaneli Belediyespor maçın 35’inci dakikasında durumu 1-1’e taşıdı ve bu skor ilk yarınında skoru oldu. İkinci yarıya daha özverili bir futbol oynayan Bilecik İl Özel İdarespor maçın 60’ıncı dakikasında Mustafa Bingöl ile durumu 2-1 getirdi. Bu gol sonrası maçın 75 dakikasında Nebi Aktürk ile durumu 3-1 getirdi. Bu gol sonrası karşılıklı ataklar sonuçsuz kalınca Bilecik İl Özel İdarespor maçı 3-1 kazandı.

“KALAN 20 GÜNLÜK SÜREYİ İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ”

Hazırlık maçı sonrası takımını ve maçı değerlendiren Bilecik İl Özel İdarespor antrenörü Hasan Kol, iyi bir mücadele ile maçı kazandıklarını söyleyerek, “1308 Osmaneli Belediyespor geçen sene Bilecik 1. Amatör Lig’de rakibimiz idi. İyi mücadele eden bir takım. Bizim çocuklar da bugün iyi mücadele ederek maçı kazanması bildiler. Bu yaptığımız dördüncü hazırlık maçı idi. Hep amatör takımlarla hazırlık maçı yaptık ve daha BAL temsilcisi bir takım ile maç yapamadığımız için kendimizi tam anlamda deneyemedik. Yarın Yalova’da çok zorlu bir Ziraat Türkiye Kupası’nda ön eleme maçına çıkacağız. Altınova Belediyespor çok güçlü bir takım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun. Kazanmak için elimizden gelen ne varsa yapacağız” dedi.

İL ÖZEL İDARE

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.