Hdp Aday Adayları Bir Araya Geldi

Hdp Aday Adayları Bir Araya Geldi
Halkların Demokrasi Partisi (HDP) Hakkari milletvekili aday adayları, seçim çalışması nedeniyle düzenlenen toplantıda bir araya geldi.HDP tarafından düzenlenen toplantıya HDP Hakkari İl eş başkanları...

Halkların Demokrasi Partisi (HDP) Hakkari milletvekili aday adayları, seçim çalışması nedeniyle düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

HDP tarafından düzenlenen toplantıya HDP Hakkari İl eş başkanları Rahmi Temel ve Zeynep Besi Dara ile HDP aday adayları katıldı. Basına kapalı olarak devam eden toplantıda, 7 Haziran’da yapılacak olan milletvekili genel seçimlerinde 43 aday adayı arasında 3 kişinin belirlenmesinin ardından da birlikte çalışma vurgusu yapıldı.

HDP Eş Başkanı Rahmi Temel, aday adaylarını tebrik ederek 7 Haziran seçimlerinde kim seçilirse seçilsin yinede hep birlikte çalışacaklarını belirterek, seçim çalışması kapsamında böyle bir toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi.

HALKLARIN DEMOKRASİ PARTİSİ(HDP) MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI SEÇİM ÇALIŞMASI NEDENİYLE  DÜZENLENEN  TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİ.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.